Надежда Колева се отказва от съветническото място в ОбС

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 8, 2019 13:54

Надежда Колева се отказва от съветническото място в ОбС

Надежда Колева, която бе водач на листата за съветници на „БСП за България“, се отказва от мястото си в ОбС – Харманли. Тя е подала искане до ОИК за това на другия ден, след като загуби надпреварата за кмет на общината, но молбата й бе разгледана от комисията на 5 ноември.
На страницата си във Фейсбук тя написа:
„Уважеми съграждани, приятели, симпатизанти,
Приключиха поредните избори за кмет, общински съветници и кметове на кметства в нашата община. Всички ние от Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ се представихме достойно на тези избори, но за съжаление отново надделя корпоративния вот, страха и апатията на много от съгражданите ни. В това неравностойно състезание ние се класирахме на второ място. Тъй като аз съм човек с достойнство, имам чест и морал, губейки битката за кмет, отказвам се и от спечеленото място за общински съветник като водач на листата на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“. Да, така диктува моята съвест. Не желая да участвам в бъдещия Общински съвет, с мнозинството на ГЕРБ и ДПС и удобните да помагат при всеки повод сателити на властта! Благодаря на всички за подкрепата и за това, че гласувахте за промяна на нашия град.
Мястото на госпожа Колева ще се заеме от следващия в листата за съветници – Петя Бонева.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 8, 2019 13:54
Напиши коментар

6 Коментара

 1. Не случаен странник ноември 8, 19:42

  Кажи си Наде ще ти олекне.Малко са честните и принципни членове на местната структура на БСП като теб.Винаги съм се чудил как и с какво успява да ви омая моделът Лисков.Дошло е време разделно в което дългогодишната ти лоялност и тактичност ти пречат да назове нещата с истинските им имена и ни омайваш с празни приказки.

  Отговори на този коментар
  • Интернат ноември 9, 11:16

   Блаженни да сте вярващите. Това се казва явна подмяна на вота на селяните гласуващи под строй за баба си и страх да си поемеш отговорността. НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

   Отговори на този коментар
 2. nasdaq ноември 8, 18:31

  Достойно. Така се прави.

  Отговори на този коментар
 3. Юксел ноември 8, 16:44

  Наде ДПС преди като работеше с БКП как беше защо всички се дразните от ДПС не разбирам 😑

  Отговори на този коментар
 4. Случаен странник ноември 8, 14:31

  Това е безотговорно подвеждане на избирателите и подмяна на вота им. След като първо партийната структура, а след това и избирателите са то се доверили да гласуват за теб, не можеш да се „откачиш“ с подобно нелепо обяснение.
  Освен това всеки, който се явява на избори, следва да допускани приема вероятността да не бъде избран. А сега какво?

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама