“На добър път!” пожелаха тополовградчани на абитуриентите по време на изпращането им

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 18, 2018 10:30

“На добър път!” пожелаха тополовградчани на  абитуриентите по време на изпращането им

“На добър път!” беше пожеланието на всички в празничния 15 май, в който абитуриентите от Випуск 2018 на тополовградското СУ “Д-р Петър Берон” чуха за последен път училищния звънец. Да ги изпратят и да им пожелаят попътен вятър, в училищния двор се събраха учители, родители и близки, съученици, приятели.
Поздравителни слова, награди, цветя, много радост, премесена с малко тъга – такъв бе 15 май за абитуриентите. Директорът на училището – Божана Георгиева обяви имената на пълните отличници на випуска: Елица Желязкова, Катя Тодорова и Кирил Петков, на които връчи златни медали.
От името на кмета на общината Божин Божинов, към младите тополовградчани с мили думи се обърна зам.-кметът Маргарита Георгиева. Пълните отличници са удостоени от кмета на общината със златни символи. Награди получиха всички отличници на випуска. Със слово и почетни символи секретарят на читалището Райна Зотова благодари на випускниците, които са участвали активно в читалищната дейност, връчи им награди и ги увери, че са винаги добре дошли на читалищната сцена.
На тържественото изпращане присъстваха председателят на Общинския съвет Васил Сяров, зам.-кметът на общината Маргарита Георгиева, Красимира Ятакчиева – началник отдел “ХСД” в Общинската администрация, Райна Миланова – секретар на читалището, директорите на началното училище Добрин Парнаров и на ОДЗ ”Щастливо детство” Бисера Стоева, много общественици, учители, родители.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 18, 2018 10:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.