“На добър път!” пожелаха тополовградчани на абитуриентите по време на изпращането им

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 18, 2018 10:30

“На добър път!” пожелаха тополовградчани на  абитуриентите по време на изпращането им

“На добър път!” беше пожеланието на всички в празничния 15 май, в който абитуриентите от Випуск 2018 на тополовградското СУ “Д-р Петър Берон” чуха за последен път училищния звънец. Да ги изпратят и да им пожелаят попътен вятър, в училищния двор се събраха учители, родители и близки, съученици, приятели.
Поздравителни слова, награди, цветя, много радост, премесена с малко тъга – такъв бе 15 май за абитуриентите. Директорът на училището – Божана Георгиева обяви имената на пълните отличници на випуска: Елица Желязкова, Катя Тодорова и Кирил Петков, на които връчи златни медали.
От името на кмета на общината Божин Божинов, към младите тополовградчани с мили думи се обърна зам.-кметът Маргарита Георгиева. Пълните отличници са удостоени от кмета на общината със златни символи. Награди получиха всички отличници на випуска. Със слово и почетни символи секретарят на читалището Райна Зотова благодари на випускниците, които са участвали активно в читалищната дейност, връчи им награди и ги увери, че са винаги добре дошли на читалищната сцена.
На тържественото изпращане присъстваха председателят на Общинския съвет Васил Сяров, зам.-кметът на общината Маргарита Георгиева, Красимира Ятакчиева – началник отдел “ХСД” в Общинската администрация, Райна Миланова – секретар на читалището, директорите на началното училище Добрин Парнаров и на ОДЗ ”Щастливо детство” Бисера Стоева, много общественици, учители, родители.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 18, 2018 10:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама