На Благотворителна вечер събраха пари за нова техника на училище

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 11, 2017 08:03

На Благотворителна вечер събраха пари за нова техника на училище

Близо 5 400 лева събра училищното настоятелство на ОУ„Иван Вазов“ – Харманли за закупуването на техника. 3 110 от тях са от членски внос, а останалите – от благотворителна изложба.
Тя се състоя в Културния център. На нея бяха изложени фотографии, направени от децата на училището. Жури оцени най-добрите от тях. Те бяха разиграни на търг и купени за големи суми от родители. След края на изложбата почти всички снимки бяха продадени, като всяка струваше по 13 лева.
На Благотворителната вечер на баян свири бившият ученик Стоян Караиванов и китаристката Катерина Михайлова.
“Всички събрани средства ще бъдат използвани за осъществяване на проекта „Иновативно училище“, чиято цел е закупуване на мултимедии и внедряване на видео уроци в учебния процес”, съобщават от настоятелството.
Равносметката показа, че благодарение на съвместните усилия на родители, учители, ученици и приятели, в сметката на Настоятелството постъпиха от фотоизложбата 2 345 лв., а от членски внос, събран с помощта на майки от всеки клас 3 110 лв. С тези средства закупиха 11 мултимедийни проектори и 6 компютърни конфигурации. Наличието на тези технически средства, ще даде възможност учебния материал да бъде представян максимално достъпно и преподаването в училище да отговаря на всички съвременни изисквания.
От постъпилите средства има отделена сума, която ще се дава като награди в края на всяка учебна година на отличилите се деца.
Непродадените снимки са изложени във фоайето на първи етаж на училището, като желаещите могат да ги закупят. За информация да се обърнат към канцеларията. Цената е 13 лв. на снимка с опаковка и рамка.

 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 11, 2017 08:03
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Aaaa ko reche април 17, 12:17

    Имаше интересен коментар Иване,пак триеш неудобните забележки!!!!!! Ами мееее ка си момичето като не е подготвена!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама