Млади доброволци служиха рамо до рамо с полицаите от ОДМВР

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 13, 2017 06:16

Млади доброволци служиха рамо  до рамо с полицаите от ОДМВР

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 27/58 7-13 юли 2017

Свързани публикации

На 5 юли, в Районно управление – Ямбол започна работният ден за доброволците от Детско полицейско управление в ОУ „Л. Каравелов“ и клуб „Сладурите“. Младежите бяха временно назначени на длъжност „полицейски инспектор“ в сектор „138“. За деня временно изпълняващ длъжността началник бе Георги Чернев, член на Детско полицейско управление – Ямбол. Младият ръководител обяви стартирането на информационна инициатива под надслов „Как да защитим собствеността си“, насочена към възрастните и самотно живеещи хора.
Целта на кампанията беше да се повиши бдителността и да се насочи вниманието на гражданите към предприемане на мерки за предпазване от измами, кражби и грабежи.
При беседите младите „полицейски инспектори даваха указания на гражданите, как да се предпазят от посегателства, спрямо собствеността им у дома, на улицата, при почивка в градинката или в парка, при пазаруване и разбира се при телефонни обаждания с искане на пари.
Съвместната инициатива на младите хора и полицията предизвика вълнение и одобрение сред гражданите, а част от възрастните хора припознаха в доброволците своите внуци.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 13, 2017 06:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.