Милко Калайджиев е №1 в национална класация

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 3, 2019 06:28

Милко Калайджиев е №1  в национална класация

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #40/169, 1-7 ноември 2019 г.

Свързани публикации

Милко (Михаил) Калайджиев, кандидатът за кмет на община Свиленград на тези местни избори, води в национална класация. Докато свиленградчани му дадоха само 457 гласа, или 4.01%, то хората от цялата страна прецениха, че той е достоен за първото място в надпреварата „Изборни дебили 2019“.
Конкурсът е организиран от журналиста и блогър Теодор Михайлов във фейсбук профила му и в него участват кандидати за кметове и за общински съветници от цялата страна с предизборните си плакати. На тях желаещите да се включат в местната власт се надпреварваха да привлекат избиратели с нестандартни послания и кампании.
Гол и по тиква е на плаката си кандидатът за кмет на София и общински съветник Георги.
Посланието на по-известния като Готи певец и актьор е „Да направим от тиквата тиквеник“. Неговото меко казано нестандартно представяне е оценено от потребителите на социалната мрежа с второ място.
В друг плакат името на село Горски Долен е написано с „Ж“. Тази правописна грешка е във всички плакати на Маринчо Маринов, кандидат за 6-и кметски мандат на селото.
Докато в неговия плакат има една, в други има по няколко. В този на Стефан Генчев е записано, че е инжИнер и че е „не семеен“. Димитър Маринов, известен като Митьо Пищова, на предизборните си плакати, разлепени из старопрестолния град, се представя пред електората като: ЛюбимецА на народа/ Най-после изберете човек от народа/ Кандидат за КЕМ /кмет/ на Велико Търново 2019. Той се кандидатира и за общински съветник.
В плаката на друг кандидат – Красимир Радев, пише, че работи в „земеделска кооперЕция“, а в информацията под лика на Яни Тодоров е записано, че има висше образУвание.
С организираната класация във Фейсбук Теодор Михайлов не цели да обиди кандидатите за вестната власт. „Дебили сме всички, които гласуваме за тях. Това просто е огледало на нашето общество… Това сме ние, които се кандидатираме, и ние които ги избираме“, е мнението на журналиста.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 3, 2019 06:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.