Милко Калайджиев е №1 в национална класация

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 3, 2019 06:28

Милко Калайджиев е №1  в национална класация

Милко (Михаил) Калайджиев, кандидатът за кмет на община Свиленград на тези местни избори, води в национална класация. Докато свиленградчани му дадоха само 457 гласа, или 4.01%, то хората от цялата страна прецениха, че той е достоен за първото място в надпреварата „Изборни дебили 2019“.
Конкурсът е организиран от журналиста и блогър Теодор Михайлов във фейсбук профила му и в него участват кандидати за кметове и за общински съветници от цялата страна с предизборните си плакати. На тях желаещите да се включат в местната власт се надпреварваха да привлекат избиратели с нестандартни послания и кампании.
Гол и по тиква е на плаката си кандидатът за кмет на София и общински съветник Георги.
Посланието на по-известния като Готи певец и актьор е „Да направим от тиквата тиквеник“. Неговото меко казано нестандартно представяне е оценено от потребителите на социалната мрежа с второ място.
В друг плакат името на село Горски Долен е написано с „Ж“. Тази правописна грешка е във всички плакати на Маринчо Маринов, кандидат за 6-и кметски мандат на селото.
Докато в неговия плакат има една, в други има по няколко. В този на Стефан Генчев е записано, че е инжИнер и че е „не семеен“. Димитър Маринов, известен като Митьо Пищова, на предизборните си плакати, разлепени из старопрестолния град, се представя пред електората като: ЛюбимецА на народа/ Най-после изберете човек от народа/ Кандидат за КЕМ /кмет/ на Велико Търново 2019. Той се кандидатира и за общински съветник.
В плаката на друг кандидат – Красимир Радев, пише, че работи в „земеделска кооперЕция“, а в информацията под лика на Яни Тодоров е записано, че има висше образУвание.
С организираната класация във Фейсбук Теодор Михайлов не цели да обиди кандидатите за вестната власт. „Дебили сме всички, които гласуваме за тях. Това просто е огледало на нашето общество… Това сме ние, които се кандидатираме, и ние които ги избираме“, е мнението на журналиста.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 3, 2019 06:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама