Мая Манолова призова премиера да иде на плажа на Алепу с багер

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 5, 2020 09:13

Мая Манолова призова премиера да иде на плажа на Алепу с багер

Акценти

  • Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ бе на плажа Свети Тома, по-известен като Шофьорския плаж,

Свързани публикации

„Призовавам Борисов да не се крие в София и в удобни дестинации, а да дойде на Шофьорския плаж на Алепу и да види какво са построили неговите подопечни. И този път да не носи ножица да реже лента, а да дойде с багер. Това трябва да е разрушено. Премиерът Борисов да се захване с това. Иначе лъжите на неговите придворни министри и говорители стават нетърпими.“

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова на плажа Свети Тома, по-известен като Шофьорския плаж, където е строежът на хотелски комплекс, за който властта твърди, че е подпорна стена за свлачище.

„Не е учудващо, че премиерът Борисов го няма тук на Шофьорския плаж, както го нямаше и във Варненския залив на разлива на тръбата. Чадърът, опънат над приближените му, унищожава българската природа,“ каза още председателят на „Изправи се.БГ“ и допълни, че има теории, че свлачището е предизвикано умишлено, за да се заобиколи Законът за Черноморието,“ допълни госпожа Манолова.

„Няма нормален човек, който да повярва на министрите на Борисов – тези на околната среда, на туризма, на регионалния, че това не е хотелски комплекс със стаи, а е укрепване на свлачище,“ категорична бе тя.

Според нея за да се случи това, със сигурност са замесени хора от строителния контрол на местно и национално ниво. Те бранят тезата, че това не е хотел, а е укрепваща стена. Тя посочи още, че с разрешителното за строеж е свързан шефът на РДНСК, който е дясната ръка на заместник-председателя на парламента Валери Симеонов.

Госпожа Манолова е категорична, че след изборите ще има ревизия на всички раздадени подобни разрешителни и категорична забрана за строежи в защитени територии.

Законът ще бъде над всичко и тези безобразници ще спрат да издигат подобни сгради и да се гаврят с българската природа и българските граждани, каза още Манолова.

Източник: Изправи се БГ

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 5, 2020 09:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама