Кметът Божин Божинов: “Спрете с тия доноси и сигнали!”

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 3, 2018 19:09

Кметът Божин Божинов: “Спрете с тия доноси и сигнали!”

„Крайно време е да спрат тия доноси и сигнали срещу кмета и администрацията, защото служителите трудно могат да се справят с професионалната си работа и с глупостите на доносниците. За да може да работим спокойно в полза на населението, редно е тези простотии да спрат вече.“ Това каза кметът Божин Божинов в края на последната сесия на ОбС.
„Време е да започнем да работим за хората и да не се делим. Моята партия е народът, тяхната … не знам коя е.“
Той уточни, че от 2015 година определен кръг от хора от общината си пускали доноси и разни памфлети до различни институции. „Постоянно сме в проверки, а хората от ОбА не могат да работят, защото правят непрекъснато справки и отчети. Изпускаме срокове за язовири, за гори. Общината губи пари, защото се занимаваме не с това, за което са ни избрали хората, а с някакво доносничета.“
Той обясни, че тяхната цел била да свалят кмета и както са споделяли, искали да видят как извеждат кмета от общината с белезници.
„Тези хора целят да не влизат приходи в общината, а аз да пристъпя към една неприятна мярка – съкращаване. При увеличение на бюджета на другите общини с милион, милион и половина, че и повече, за нашата община няма нито една стотинка повече. Това рефлектира върху хората, защото ние трябва да направим по- добър живота им.“
Общината имала приходи от изгорели гори, които са последният донос. Сега са в проверка от прокуратурата за тях. По тази причина не могат да режат и продават, което означава, че нямат приходи. Същото било и с язовирите, и за тях има проверка. А те се нуждаят от ремонт, за да не предизвикат бедствие при проливни дъждове, но заради проверката не може да се прави нищо.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 3, 2018 19:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама