Кандидатите за съдебни служители продължават надпреварата си

Руска Георгиева
От Руска Георгиева декември 28, 2015 23:14 Updated

Кандидатите за съдебни служители продължават надпреварата си

Акценти

  • Третият етап ще се проведе на 11 и 12 януари в стая 204 на съда
  • Той ще представлява събеседване с кандидатите, което ще се проведе в рамките на два дни.

Свързани публикации

Общо деветнадесет са допуснатите на първия етап по документи кандидати за служители на Елховския районен съд. Те ще трябва да продължат да се състезават и в следващите два етапа. Недопуснати са 9 от подалите документи в съдебната администрация.

На 7 януари 2016 година ще бъдат проверени уменията по машинопис на успешно издържалите първия етап от конкурса за съдебен деловодител. Това ще стане в стая 101 на ЕРС чрез съставяне на текст на документи, удостоверения, писма и др.в Windows/XP/7,MS Office 2003/2010 г.

Третият етап ще се проведе на 11 и 12 януари в стая 204 на съда. Той ще представлява събеседване с кандидатите ,което ще се проведе в рамките на два дни. Първият, 11 януари по график ще събеседват от 9 ч. До 15:30ч .а на 12 януари пак от 9 часа, но до 12.00 часа.

Недопуснатите девет кандидати са некласирани главно заради нередности в подадените документи. На две от тях има и противоречие на интереси,тъй като са еднолични търговци. Независимо от това, те могат да подават жалби в седемдневен срок до Административния ръководител на съда. Произнасянето на ЕРС е в тридневен срок от депозиране на жалбата. Това обаче не спира конкурсната процедура. На недопуснатите кандидати ще бъде съобщено в писмен вид за съображенията за недопускане.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева декември 28, 2015 23:14 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.