Кандидатите за съдебни служители продължават надпреварата си

Руска Георгиева
От Руска Георгиева декември 28, 2015 23:14 Updated

Кандидатите за съдебни служители продължават надпреварата си

Акценти

  • Третият етап ще се проведе на 11 и 12 януари в стая 204 на съда
  • Той ще представлява събеседване с кандидатите, което ще се проведе в рамките на два дни.

Свързани публикации

Общо деветнадесет са допуснатите на първия етап по документи кандидати за служители на Елховския районен съд. Те ще трябва да продължат да се състезават и в следващите два етапа. Недопуснати са 9 от подалите документи в съдебната администрация.

На 7 януари 2016 година ще бъдат проверени уменията по машинопис на успешно издържалите първия етап от конкурса за съдебен деловодител. Това ще стане в стая 101 на ЕРС чрез съставяне на текст на документи, удостоверения, писма и др.в Windows/XP/7,MS Office 2003/2010 г.

Третият етап ще се проведе на 11 и 12 януари в стая 204 на съда. Той ще представлява събеседване с кандидатите ,което ще се проведе в рамките на два дни. Първият, 11 януари по график ще събеседват от 9 ч. До 15:30ч .а на 12 януари пак от 9 часа, но до 12.00 часа.

Недопуснатите девет кандидати са некласирани главно заради нередности в подадените документи. На две от тях има и противоречие на интереси,тъй като са еднолични търговци. Независимо от това, те могат да подават жалби в седемдневен срок до Административния ръководител на съда. Произнасянето на ЕРС е в тридневен срок от депозиране на жалбата. Това обаче не спира конкурсната процедура. На недопуснатите кандидати ще бъде съобщено в писмен вид за съображенията за недопускане.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева декември 28, 2015 23:14 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама