Ива и Теодора със златен и сребърен медал

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 9, 2006 05:16

Ива и Теодора със златен и сребърен медал

Акценти

  • И двете наши момичета дадоха своите заявки за медали още миналата година

Свързани публикации

Ана Зидарова

В На 23 и 24 февруари в гр. Сливен се проведе Личен шампионат по борба. Организатор бе местния клуб по борба „Злати Динев Ройдев“. В него взеха участие борци от местния клуб по борба „Вълко Костов“: Ива Росенова, Симона Пенкова, Теодора Цветанова, Митко Митев, Иван Иванов, Петьо Веселинов.
Отлично се представи дванадесетгодишната Ива Росенова, която спечели златен медал. Тя убедително надви пет свои съпернички, а на финала победи представителката от Враца с технически туш. Вицешампионка в категория 38 кг. стана Теодора Цветанова.
И двете наши момичета дадоха своите заявки за медали още миналата година, където се представиха достойно в своите категории. При момчетата отлично се представи Митко Митев. Той се състезава в най-силната категория – 73 кг., където конкуренцията е голяма и не му достигна малко, за да вземе медал. С призовите си места момчетата и момичетата от клуба по борба „Вълко Костов“ доказват, че в нашия град може да се развива спорта – единствения начин извън училищните прояви да се отдели младото поколение от дрогата. Те благодарят на кмета на общината г-жа Румяна Бозукова и на общинските съветници за подкрепата и заявиха, че имат сили и амбиция за много повече медали още в следващия шампионат.
На 11.03 – 12.03.2006г. от 9.00 часа в спортна зала „Енергетик“ гр. Гълъбово ще се проведе международен турнир по борба. В него ще вземат участие отбори от страната и чужбина.
На 9. 03 .2006г. в гр. Стара Загора ще се проведе Лично републиканско първенство по борба за деца.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 9, 2006 05:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама