Идва още един голям китайски магазин

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 10, 2017 09:12

Идва още един голям китайски магазин

Голям китайски магазин отваря врати в Харманли. Името му е „ЯО“ и ще се помещава на втория етаж на бившия Универмаг. На първия от много години работи БИЛЛА.
Това е третият подобен магазин в региона. Единият е в Хасково, бившия мебелен магазин„Арон“, а другият в Димитровград. В Свиленград също има магазин с китайски стоки, но на друга верига. От този тип магазин има и в Костенец.
От два месеца на втория етаж се извършват ремонтни работи. Входът на Била ще бъде общ за двата магазина, като за китайския вдясно ще има стълби, водещи до втория етаж. Той ще бъде като мини мол. Търговската площ е над 600 квадратни метра, т.е. ще бъде разположен на целия втори етаж.
Стоките, които ще продават, са разнообразни, предимно за бита – куфари, чанти, очила, парфюми, дрехи, обувки, бижута и всичко, което китайският народ произвежда евтино. Ще има и домашни потреби, както и много сувенири.
Въпреки че за отварянето на магазина се знае повече от месец, никъде не е обявено дали собствениците – китайци ще наемат персонал. Техни представители отказаха да дават изявления, докато магазинът не заработи. Работното време също още не е известно.

Навлизаното на поредният китайски магазин, където се продават евтини стоки ще рефлектира върху малките магазинчета от рода на “Всичко за един лев”. Те са много популярни и дават хляб на много семейства.
Сега китайците ще предложат много повече стоки на едно място, в по-просторно и прохладно място, където клиентите ще имат по-широк избор. Освен това подобни търговски обекти правят и отстъпки.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 10, 2017 09:12
Напиши коментар

3 Коментара

  1. Емигрант юли 11, 01:08

    Вместо да се помисли за по качествени стоки в магазините и конкурентни услуги за този пограничен район, се подкрепят некачествени китайски и турски стоки, разрешават се казина и игрални зали, а не се подкрепи образование, културни занимания, здравни услуги. Но народа е изпростял отвсякъде след като избира подобни политици и търпи техните решения.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама