Харманли стана за втори път „Град-герой“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 1, 2015 08:18

Харманли стана за втори път „Град-герой“

Акценти

  • Първата бе присъдена през 2005 година от Академия "Поетични струни"

Свързани публикации

Харманли вчера бе обявен за носител на тазгодишната специална награда в класацията, връчвана от вестник „24 часа“ и Дарик радио. Тя е за „Град-герой“ и бе връчена на общината заради това, че Градът на Белоногата е първият в страната, който посреща бежанската вълна.

Първоначално Харманли бе номиниран като най-добър град за живеене в категорията на най-малките градове, но после журито е решило да му присъди специален приз.

Това е втората подобна награда, която Харманли получава. За пръв път бе удостоен с грамотата „Град-герой“ от Академия „Поетични струни“ през 2005 година. В нея обаче не са писани заслугите, за които я получава.

В една от залите местната управа е наредила колекция от призовете, които тя е получила през годините. Сред тях има грамота, връчена от Търговската камара – Варна за приноса в археологико- историческия туризъм, има благодарствена грамота от РСОРБ, от бТВ.

Сред наградите, които местната община е получавала е и Срамота от Програма достъп до информация, присъдена през 2012 година за нарушаване правата на гражданите по Закона за достъп до информация.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 1, 2015 08:18
Напиши коментар

3 Коментара

  1. филибето април 1, 10:16

    12 години червено управление на Харманли си е истинско геройство за жителите .скоро тук ще останат само бабички и цигани

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама