Горeщините не са проблем за харманлийци, мъчат ги други болежки

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 28, 2015 17:53

Горeщините не са проблем за харманлийци, мъчат ги други болежки

Акценти

 • Никъде в града няма чешма, където човек може да утоли жаждата си

Свързани публикации

В Харманли няма потърсили услугите на Бърза помощ заради горещините. И вчера и днес при тях не са дошли пациенти, които са пострадали сериозно от високите температури.

Вместо това се оплакват от главоболие, висока температура, отпадналост и разстройство. Лекари коментират, че е възможно през топлия август страдащите от тези симптоми да се увеличат и това да приеме размерите на епидемия.

В момента в Харманли няма нито една чешма, където обикновения гражданин може да пийне вода. Най-трагично е положението в ромските махали, където много от домовете са без вода, а някои са и без тоалетни.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 28, 2015 17:53
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Нина август 11, 09:34

  Да нищо не ги мъчи хората,не дай си боже да вдигнеш високо кръвно едно хапче за регулиране на кръвното нямат.И да кажа че не всички хора се чувстват нормално при кръвно 110/80 има и хора който нормалното им кръвно е 90/60 и като ви казват че им е високо кръвното не е защото са с психични проблеми!Дано не ми се наложи да ходя до бърза помощ.Между другото в нормалните общини кандидатстват по европейски програми и си обновиха и отделенията и апаратурите а ние какво пий си валериана и не ме занимавай……..защо си плащам здравните осигуровки не знам

  Отговори на този коментар
 2. Петко юли 29, 02:14

  Жителите на Маламар Дере нямат проблеми с водата и тоалетните! Те ходят до тоалетна ВЪВ водата – в р. Харманлийска (до бента преди приказките)
  Но на жителите на Гермето, им е по-трудно. От там не минава река, НООоо пък там живее Кмето, а той е добър човек, и би услужил с малко водица, на всеки негов избирател да си подплакне кълките.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама