„Елпром“ АД осигури 23 работни места за практическо обучение

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 21, 2019 23:06

„Елпром“ АД осигури 23 работни места за практическо обучение

„Елпром Харманли“ АД съфинансира проект за модернизиране на учебната база на Професионална гимназия по електропромишленост и текстил (ПГЕТ) „Захари Стоянов“. Дружеството подписа договор с учебното заведение, според който предостави за 9 000 лв. техническо оборудване, с което се модернизира професионалното обучение по електротехника с нова, съвременна техника.
Освен това „Елпром Харманли“ АД осигури 23 работни места за практическо обучение за една година на 34 ученици по професията „Електротехник”, специалност „Електрически машини и апарати”, на 13 ученици по професията „Електротехник”, специалност „Електрически инсталации” и на 10 ученици по професията „Техник на компютърни системи”, специалност „Компютърни техники и технологии”. Работните места са с модерно оборудване и се използват нови технологии.
Проектът се нарича „Създавана на модерна учебна база по електрически машини и базова електротехника и електроника” от националната програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Модернизиране на системата на професионалното образование”.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 21, 2019 23:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.