„Елпром“ АД осигури 23 работни места за практическо обучение

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 21, 2019 23:06

„Елпром“ АД осигури 23 работни места за практическо обучение

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #18/147 17-23 май 2019 г.

„Елпром Харманли“ АД съфинансира проект за модернизиране на учебната база на Професионална гимназия по електропромишленост и текстил (ПГЕТ) „Захари Стоянов“. Дружеството подписа договор с учебното заведение, според който предостави за 9 000 лв. техническо оборудване, с което се модернизира професионалното обучение по електротехника с нова, съвременна техника.
Освен това „Елпром Харманли“ АД осигури 23 работни места за практическо обучение за една година на 34 ученици по професията „Електротехник”, специалност „Електрически машини и апарати”, на 13 ученици по професията „Електротехник”, специалност „Електрически инсталации” и на 10 ученици по професията „Техник на компютърни системи”, специалност „Компютърни техники и технологии”. Работните места са с модерно оборудване и се използват нови технологии.
Проектът се нарича „Създавана на модерна учебна база по електрически машини и базова електротехника и електроника” от националната програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Модернизиране на системата на професионалното образование”.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 21, 2019 23:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама