Два техникума се срещнаха на футболната среща

Руска Георгиева
От Руска Георгиева декември 1, 2015 02:30

Два техникума се срещнаха на футболната среща

Акценти

  • Гости на срещата бяха Георги Георгиев ст. експерт по български език и литература и по физическо възпитание в РИО-Ямбол , директора на ПГ-Елхово ХР.Петев и на ПГ-Бояново - инж. Д. Георгиев.

Свързани публикации

С 4:2 в полза на учениците от елховската професионална гимназия завърши футболната среща между ПГ МСС  ”Че Гевара” – с . Бояново, и ПГ ,,Ст. Караджа“ – Елхово, провела се на 25 ноември на бояновски терен. Тя беше проведена в изпълнение на заложените дейности в спортния календар на елховската професионална гимназия през настоящата учебна година.

Треньор на елховските футболисти е Александър Петков – учител по физическо възпитание и заслужил треньор.

Божидар Мишев от 12б клас още в първата минута изпълни отсъдения наказателен удар технично.

В края на първото полувреме поведоха бояновските момчета с 2:1.

През второто полувреме Даниел Танев след самостоятелен пробив успя да изравни резултата, но малко по-късно бе променен на 3:2 благодарение на далечния удар на Ал. Бараков. Даниел Танев оформи окончателно 4:2 в последните минути.

Гости на срещата бяха: Георги Георгиев-  ст. експерт по български език и литература и физическо възпитание в РИО-Ямбол, директорът на ПГ – Елхово – Хр. Петев, и на ПГ – Бояново – инж. Д. Георгиев. Присъстваха също учители и на двете училища, фенове и запалянковци.

След срещата имаше награди за победителите, които се раздадоха в сградата на елховската ПГ. Те бяха връчени от ръководството в лицето на директора Хр. Петев, заместничката му  Т. Михнева и треньора А. Петков. Най-изявените футболисти бяха наградени с грамоти и предметни награди.

За голмайстор бе обявен Д. Танев от 12б клас. За най-добър нападател се котира Павлин Стоянов от 9б клас. Призът за най-добър защитник получи Мирослав Минков от 10б клас и за спортсмен на мача бе обявен Георги Костов от 12б клас.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева декември 1, 2015 02:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама