Два техникума се срещнаха на футболната среща

Руска Георгиева
От Руска Георгиева декември 1, 2015 02:30

Два техникума се срещнаха на футболната среща

Акценти

  • Гости на срещата бяха Георги Георгиев ст. експерт по български език и литература и по физическо възпитание в РИО-Ямбол , директора на ПГ-Елхово ХР.Петев и на ПГ-Бояново - инж. Д. Георгиев.

Свързани публикации

С 4:2 в полза на учениците от елховската професионална гимназия завърши футболната среща между ПГ МСС  ”Че Гевара” – с . Бояново, и ПГ ,,Ст. Караджа“ – Елхово, провела се на 25 ноември на бояновски терен. Тя беше проведена в изпълнение на заложените дейности в спортния календар на елховската професионална гимназия през настоящата учебна година.

Треньор на елховските футболисти е Александър Петков – учител по физическо възпитание и заслужил треньор.

Божидар Мишев от 12б клас още в първата минута изпълни отсъдения наказателен удар технично.

В края на първото полувреме поведоха бояновските момчета с 2:1.

През второто полувреме Даниел Танев след самостоятелен пробив успя да изравни резултата, но малко по-късно бе променен на 3:2 благодарение на далечния удар на Ал. Бараков. Даниел Танев оформи окончателно 4:2 в последните минути.

Гости на срещата бяха: Георги Георгиев-  ст. експерт по български език и литература и физическо възпитание в РИО-Ямбол, директорът на ПГ – Елхово – Хр. Петев, и на ПГ – Бояново – инж. Д. Георгиев. Присъстваха също учители и на двете училища, фенове и запалянковци.

След срещата имаше награди за победителите, които се раздадоха в сградата на елховската ПГ. Те бяха връчени от ръководството в лицето на директора Хр. Петев, заместничката му  Т. Михнева и треньора А. Петков. Най-изявените футболисти бяха наградени с грамоти и предметни награди.

За голмайстор бе обявен Д. Танев от 12б клас. За най-добър нападател се котира Павлин Стоянов от 9б клас. Призът за най-добър защитник получи Мирослав Минков от 10б клас и за спортсмен на мача бе обявен Георги Костов от 12б клас.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева декември 1, 2015 02:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.