Добри Беливанов встъпи в длъжност като кмет на Хасково

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 6, 2015 20:56

Добри Беливанов встъпи в длъжност като кмет на Хасково

Акценти

  • Бившият кмет Георги Иванов, управлявал Хасковска община четири мандата, не се появи на заседанието, за да връчи символичния ключ на града на наследника си Добри Беливанов

Свързани публикации

Кметът на Хасково Добри Беливанов встъпи днес в длъжност, след като положи тържествена клетва на първото заседание на ОбС Хасково. Сесията бе водена от областния управител Станислав Дечев. На него присъстваха и народните представители Делян Добрев и Евгения Ангелова.

„Тържествената клетва е положена, сега пред вас е работа, работа и пак работа, за да докажете, че именно вие сте правилните хора, които ще се посветят изцяло на обществената кауза. Изборите вече са история, ред е на делата, за да оправдаете доверието на хората“, с тези думи областният управител приветства новоизбраните съветници и кметове.

Аз вярвам, че под ръководството на кмета на Хасково Добри Беливанов добрите дела ще станат факт и той и неговият екип ще направят всичко възможно за благоденствието на жителите на общината. Аз работех с този човек, учех се от него и съм уверен, че Хасково е в най-добрите ръце!“, бе емоционалният поздрав на господин Дечев към кмета Добри Беливанов.

На новият градоначалник бе връчено кметското огърлие и символичния ключ на града.

Снимка: ОблА

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 6, 2015 20:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама