Директори от цялата страна дойдоха за юбилея на ПУИ „П. Р. Славейков“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 17, 2016 21:23

Директори от цялата страна  дойдоха за юбилея на ПУИ „П. Р. Славейков“

Акценти

  • За новия Терапевтичен кабинет изцяло подновиха дограма, врати, бани, тоалетни, паркет, осветителни тела, мебели, съоръжения и терапевтични уреди.

Свързани публикации

Директори на помощни училища от цялата страна уважиха юбилея на ПУИ „Петко Р. Славейков“ в Харманли. Днес то отбеляза 50 години от основаването си.

Тук бе Грета Ганчева, директор на дирекция „Приобщаващо образование“, двамата началници на отдели в РУО – Хасково – Христина Боева и Иван Ванчев.

Всички разгледаха кабинетите на новия Терапевтичен център на училището. Това е необходимо за да може от догодина училището да бъда преобразувано в Център за специална образователна подкрепа Изискването е да имат поне 10 нови кабинета, а те създадоха 29. Имат кабинет по теория на професионалната паралелка „Трайни насаждения“, за лабораторни упражнения, за масаж и гимнастика, по теория на професионалната паралелка „Работник в заведенията за хранене и развлечения“, кабинет по практика, за „Кинезитерапия и ЛФК“, медицински кабинет, на социалния работник, кабинет по арт терапия, стая за родители, сензорна зала, логопедичен кабинет, кабинет на екипа за личностно развитие, библиотека на играчките, игротека, кабинет на психолога, друг за рехабилитация и ЛФК, интерактивен кабинет и библиотека.

След визитата в училището всички гости присъстваха на празничен концерт в читалище „Дружба“ – Харманли. Участници в него бяха ученици и преподаватели в учебното заведение.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 17, 2016 21:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама