„Детски свят“ получи дарение от Движение „Заедно за Харманли“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 21, 2015 19:29

„Детски свят“ получи дарение от Движение „Заедно за Харманли“

Децата от ЦДГ „Детски свят“ вече имат спортни пособия за забавни игри и нова музикална техника за разучаване на песнички. Те им бяха предоставени от Движение „Заедно за Харманли“, като средствата за закупуването им – в размер на 1000 лв., са от благотворителната кампания на движението. Инициативата бе насочена към трите детски градини в Харманли. Припомняме, че дарения също за по 1000 лв. ще получат и ОДЗ „Ален мак“ и ОДЗ „Пролет“. Това ще стане най-късно до началото на февруари, тъй като има технологични срокове за изработка и доставка на определени артикули.

В ЦДГ „Детски свят“ посрещнаха с голяма радост подаръците, които им донесоха председателят на УС на Движение „Заедно за Харманли“ Тодор Тодоров и зам.-председателят Светлана Николова. Спортните пособия веднага влезнаха в действие, а отбора на децата победи безапелационно отбора на възрастните на дърпане на въже. Тепърва ще има спортни състезания, довериха госпожите. Директорът на детското заведение Мария Желязкова благодари сърдечно за дарението, а от движението увериха, че то няма да е последното. „А аз благодаря за пореден път на харманлийците, чийто дарителски жест направи възможно днешното събитие и донесе такава голяма радост на децата“, каза господин Тодоров.

Гостите бяха приятно изненадани от музикалния поздрав, който получиха от малките момичета и момчета – български народни песни и танци.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 21, 2015 19:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама