„Детски свят“ получи дарение от Движение „Заедно за Харманли“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 21, 2015 19:29

„Детски свят“ получи дарение от Движение „Заедно за Харманли“

Децата от ЦДГ „Детски свят“ вече имат спортни пособия за забавни игри и нова музикална техника за разучаване на песнички. Те им бяха предоставени от Движение „Заедно за Харманли“, като средствата за закупуването им – в размер на 1000 лв., са от благотворителната кампания на движението. Инициативата бе насочена към трите детски градини в Харманли. Припомняме, че дарения също за по 1000 лв. ще получат и ОДЗ „Ален мак“ и ОДЗ „Пролет“. Това ще стане най-късно до началото на февруари, тъй като има технологични срокове за изработка и доставка на определени артикули.

В ЦДГ „Детски свят“ посрещнаха с голяма радост подаръците, които им донесоха председателят на УС на Движение „Заедно за Харманли“ Тодор Тодоров и зам.-председателят Светлана Николова. Спортните пособия веднага влезнаха в действие, а отбора на децата победи безапелационно отбора на възрастните на дърпане на въже. Тепърва ще има спортни състезания, довериха госпожите. Директорът на детското заведение Мария Желязкова благодари сърдечно за дарението, а от движението увериха, че то няма да е последното. „А аз благодаря за пореден път на харманлийците, чийто дарителски жест направи възможно днешното събитие и донесе такава голяма радост на децата“, каза господин Тодоров.

Гостите бяха приятно изненадани от музикалния поздрав, който получиха от малките момичета и момчета – български народни песни и танци.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 21, 2015 19:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.