Децата от школа „Вале“ пожелаха с картички весели празници на Европарламента

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 18, 2016 17:31

Децата  от школа „Вале“ пожелаха с картички весели празници на Европарламента

Акценти

  • Картичките изразяват силата на въображението на децата и техния индивидуален почерк при пресъздаването на символите на Коледно-Новогодишните празници.

Свързани публикации

Възпитаниците на компютърна школа „Вале“ в Хасково, поздравиха евродепутати с изработени от тях компютърни картички. Това те правят за трета поредна година, , по инициатива на зам.-председателя на групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел.

„Колегите в Европейския парламент са впечатлени от таланта на децата от компютърна школа „Вале“. С тази празнична инициатива, която реализираме заедно за поредна година, освен че поздравяваме Европейския парламент, искаме да покажем добавената стойност на компютърното обучение. Трудът и уменията, които децата са вложили, личат много ясно във всеки отделен детайл на картичките. Така пробуждат най-топлите емоции, които носят тези светли празнични дни, и ни карат да погледнем на света през детските очи“, коментира евродепутатът Мария Габриел.

Школата е с ръководител Людмила Стайкова, а картичките, създадени с магията на дигиталната графика и живопис, изразяват силата на въображението на децата и техния индивидуален почерк при пресъздаването на символите на Коледно-Новогодишните празници. Те представят библейски моменти от Рождество Христово, вярата в доброто, любовта към ближния, мечтите за новата година. Всяка поздравителна картичка беше придружена с лично послание от своя автор за мир, любов и успехи.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 18, 2016 17:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.