Децата от школа „Вале“ пожелаха с картички весели празници на Европарламента

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 18, 2016 17:31

Децата  от школа „Вале“ пожелаха с картички весели празници на Европарламента

Акценти

  • Картичките изразяват силата на въображението на децата и техния индивидуален почерк при пресъздаването на символите на Коледно-Новогодишните празници.

Свързани публикации

Възпитаниците на компютърна школа „Вале“ в Хасково, поздравиха евродепутати с изработени от тях компютърни картички. Това те правят за трета поредна година, , по инициатива на зам.-председателя на групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел.

„Колегите в Европейския парламент са впечатлени от таланта на децата от компютърна школа „Вале“. С тази празнична инициатива, която реализираме заедно за поредна година, освен че поздравяваме Европейския парламент, искаме да покажем добавената стойност на компютърното обучение. Трудът и уменията, които децата са вложили, личат много ясно във всеки отделен детайл на картичките. Така пробуждат най-топлите емоции, които носят тези светли празнични дни, и ни карат да погледнем на света през детските очи“, коментира евродепутатът Мария Габриел.

Школата е с ръководител Людмила Стайкова, а картичките, създадени с магията на дигиталната графика и живопис, изразяват силата на въображението на децата и техния индивидуален почерк при пресъздаването на символите на Коледно-Новогодишните празници. Те представят библейски моменти от Рождество Христово, вярата в доброто, любовта към ближния, мечтите за новата година. Всяка поздравителна картичка беше придружена с лично послание от своя автор за мир, любов и успехи.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 18, 2016 17:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама