Децата на Тополовград празнуваха с игри и лакомства

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 3, 2016 11:44

Децата на Тополовград  празнуваха с игри и лакомства

Тополовградските деца бяха поканени на щур празник от общината. Малките палавници огласиха парка много преди насрочения час. Най-напред се наредиха на опашка, за да нарисуват личицата им. По-нетърпеливите любопитно заобиколиха масите, отрупани с награди за игрите, други се покатериха на пързалките.

Заместник-кметът Маргарита Георгиева честити празника на малчуганите с мили думи: „Най-много от всичко ние възрастните желаем да сте здрави. Бъдете много здрави и щастливи! Ние ще правим за вас всичко, каквото можем. Обичайте своя град. Той е вашият общ дом” – каза тя. Поздрав с весел рецитал отправиха и най-малките рецитатори от Детската формация за художествено слово при читалище „Св. св. Кирил и Методий” – „Сладкодумци”. Празникът продължи с Шоу-спектакъл, сътворен от актьори от Куклен театър ”Георги Митев”- Ямбол. С весели състезателни игри, песни, музика, много награди за победителите, подаръци и лакомства от общината ще запомнят тазгодишния празник тополовградските деца.
Празнуваха и децата от граничното село Радовец. Весело парти им организираха кметството, читалището и спонсорката Таня Шидерова. Детски концерт, много игри и лакомства имаше за тях в Деня на детето.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 3, 2016 11:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.