Децата на Тополовград празнуваха с игри и лакомства

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 3, 2016 11:44

Децата на Тополовград  празнуваха с игри и лакомства

Тополовградските деца бяха поканени на щур празник от общината. Малките палавници огласиха парка много преди насрочения час. Най-напред се наредиха на опашка, за да нарисуват личицата им. По-нетърпеливите любопитно заобиколиха масите, отрупани с награди за игрите, други се покатериха на пързалките.

Заместник-кметът Маргарита Георгиева честити празника на малчуганите с мили думи: „Най-много от всичко ние възрастните желаем да сте здрави. Бъдете много здрави и щастливи! Ние ще правим за вас всичко, каквото можем. Обичайте своя град. Той е вашият общ дом” – каза тя. Поздрав с весел рецитал отправиха и най-малките рецитатори от Детската формация за художествено слово при читалище „Св. св. Кирил и Методий” – „Сладкодумци”. Празникът продължи с Шоу-спектакъл, сътворен от актьори от Куклен театър ”Георги Митев”- Ямбол. С весели състезателни игри, песни, музика, много награди за победителите, подаръци и лакомства от общината ще запомнят тазгодишния празник тополовградските деца.
Празнуваха и децата от граничното село Радовец. Весело парти им организираха кметството, читалището и спонсорката Таня Шидерова. Детски концерт, много игри и лакомства имаше за тях в Деня на детето.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 3, 2016 11:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама