Дъжд, мъгла и две катастрофи за 2 дни

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 16, 2006 22:16

Дъжд, мъгла и две катастрофи за 2 дни

Акценти

  • Това е поредната катастрофа на правата отсечка Харманли - Бисер
  • Годишно на това място стават по няколко катастрофи, повечето от тях със жертви.

Свързани публикации

Поредната катастрофа във вторник на 19 декември по международния път Е 80 отне живота на 28-годишен мъж от село Бисер, харманлийско. Инцидентът е станал към 17.30 на права отсечка на 200 метра от Бисерската Гергана по посока на Харманли, когато автомобил Опел Кадет се е блъснал челно в джип Кия с йорданска регистрация. Йорданецът М.А.-49г е пътувал от Свиленград към Харманли. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, йорданският водач навлиза в насрещната лента за движение и ударил челно идващия срещу него Опел. В резултат на удара на място е загинал 28-годишният Маргарит Трендафилов от село Бисер. В колата при него са се возели момчетата – И.И.-4г – със счупена долна челюст, счупен нос и комоцио и Т.М.-4г – с контузни рани по лицето и тялото. Децата са настанени в МБАЛ-Хасково без опасност за живота. До19,30 часа пътят бил затворен за движение.
Това е поредната катастрофа на тази права отсечка. Годишно на това място стават по няколко катастрофи, повечето от тях със жертви.
Друга катастрофа, за щастие без жертви, стана два дни преди това. Турски тир, натоварен с конци, се обърна в 19 часа на 17 декември и затвори пътя Харманли – Симеоновград. Инцидентът е станал на хлъзгав участък в местността ,,Азмака“ на 1.5 км северно от Харманли. Шофьорът, турски гражданин, е изгубил управление, камионът се е понесъл по надолнището, завъртял се и се спрял напряко на пътя. Това от своя страна е предизвикало големи задръствания, докато полицията не се е намесила и отбила движението. Движението по пътя бе възстановено 19 часа след катастрофата.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 16, 2006 22:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама