БСП обвиниха председателя на ОбС, че не ги защитил, искат му оставката

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 30, 2015 11:10

БСП обвиниха председателя на ОбС, че не ги защитил, искат му оставката

Акценти

  • Макар че не присъстваха на заседанието напусналите съветници ще си получат възнаграждението от ОбС за този месец

Свързани публикации

Съветниците от БСП напуснаха вчерашната сесия на ОбС малко след като се регистрираха. От трибуната Добрин Парнаров прочете декларация, в който обяснява причините да участват и в това заседание.

Според него председателят (чието има не спомена) на миналата сесия не осигурил нормалното и обективното функциониране на ОбС, когато в залата присъствали граждани, които иззели функциите на председателя и превърнали заседанието на ОбС в говорилня. „Председателят тенденциозно допусна опорочаване на заседанието и поради тази причина го призовават да си подаде оставката в знак на морален акт. Тримата – Данчо Трифонов, Кера Спирова и Добрин Парнаров напуснаха сесията, без да изслушат аргументите на този, когото обвиниха.

За кметът Божин Божинов определи, че с тази си постъпка те отново показали своето безхаберие и безчувственост по отношение на хората.

Председателят Пламен Минчев каза, че от записа и от онези, които присъствали на сесията е установено, че се е ръководил от закона, а твърденията или по-точно личните нападки към него са неоснователни.

Припомняме че на миналата сесия на ОбС  съветниците от БСП сами напуснаха заседанието на ОбС, след като получиха много критика от граждани за безотговорното си поведение.

На сесията в вчера сряда не дойдоха и съветниците Елко Карачолов, Райчо Райчев и Петко Костов.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 30, 2015 11:10
Напиши коментар

2 Коментара

  1. избирател април 30, 14:35

    Браво червени другари взимайте си паричките и не е нужно да присъствате на сесии защото и без това там с нищо положително не допринасяте

    Отговори на този коментар
  2. varban brqstov април 30, 14:08

    Ха , ха , ха , какво са обясняваш като ученичка бе, трепериш си за заплатата и преглъщаш, ама май края ти се вижда, пламенчо

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама