„Бенковски“ отново излиза на терена

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 6, 2018 09:06

„Бенковски“ отново  излиза на терена

Футболният клуб „Бенковски“ – Симеоновград, отново подготвя мъжки отбор, с който да участва в идващото първенство на ОФГ – Хасково. „Играчите в него ще са само местни“, увери президентът на клуба Иван Атанасов.
През миналата година се избра ново ръководство на ФК „Бенковски“. За президент бе избран Иван Митев Атанасов, а членове на Управителния съвет са: Цветан Горанов, Владислав Стефанов, Владимир Владимиров и Васил Делчев.
Тогава те взеха решение да се възстанови мъжкият футболен отбор, което сега се реализира.
През миналия сезон юношите – младша имаха добро представяне, а през този вече играят при старша възраст. Най-добрите от тях ще ритат при мъжете, а новият отбор ще разчита изцяло от местни момчета.
Вече играха 4 контроли. В първата победиха „Тунджа“ – Срем с 6:2, във втората – „Хеброс“ с 3:2, а в третата се наложиха над отбора от Караджалово с 4:1. Завършиха равен – 1:1, с нов тим от Любимец. Срещите, които ще играят, ще са на градския стадион „Христо Ботев“ за който, заедно с общината положиха много сили да бъде в добър вид.
„Бюджетът ни от 5 000 лева е ограничен, защото той е за деца, юноши и мъже“, сподели президентът, който се надява от общината да се ангажират по-сериозно.

През 2014 година отборът бе първи в ОФГ – Хасково, а през миналата се отказа по време на първенството.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 6, 2018 09:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама