Харманли – морска столица. Това е записано в приоритетите на Общинския съвет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 13, 2024 07:49

Харманли – морска столица. Това е записано в приоритетите на Общинския съвет

Акценти

  • Сега на плещите на тези хора от снимката стои трудната задача за направят Харманли морска столица, както ръководството на тази институция е записало в приоритетите. 

Свързани публикации

„Превръщане на Харманли в морска столица в дестинация за четири сезона“ е амбицията на местния Общински съвет. Това е записано в приоритетите му на страницата на Общината, на адрес https://harmanlicouncil.com/sample-page/

Там е описано какво представлява този орган на управление и каква роля играе в живота на общината.

Информацията изобилства от комични фрази, като споменатото по-горе, има много непълноти и правописни грешки.

По-нататък текстът ни убеждава, че за целите си Общински съвет – Харманли ще следва своите приоритети.

Във втория абзац е отбелязано следното: „Приоритетите, заложени в работата на Общински съвет – Харманли ……………, приет с решение ………….“ . Явно те още не са приети, ако се съди по празните полета с точки, отбелязани в този документ.

По-нататък са изброени 11 приоритета, които ще следва местното управление и сред тях е този за „Превръщане на морската столица в дестинация за четири сезона“.

В параграфа, където са определени въз основа на какви нормативни документи ОбС извършва работата си, са изброени няколко, а за последния е оставено празно място, маркирано с точки.

В описанието на начина за свикване на заседанията на ОбС, вместо да се посочи членът от Правилника, по който това може да стане, пак има празно място – оставени са точки.

Недоумение предизвиква още едно твърдение, че „Към Общински съвет – Харманли работят 19 постоянни и временни комисии“. Те са 6.

От този ОбС твърдят, че те не са променял нищо в сайта. 

Сега на плещите на тези хора от снимката стои трудната задача да направят Харманли морска столица, както ръководството на тази институция е записало в приоритетите си. 

Написаното в сайта на Общината е поредното прегрешение на Общински съвет. Заради разнобой в групата на ГЕРБ и патерицата им БСП, на двата пъти приемат Бюджет 2024. 

Снимка: Община Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 13, 2024 07:49
Напиши коментар

2 Коментара

  1. РР април 17, 19:00

    Може би се има предвид “ Морето “ от неуредици и безобразия в цялата община. Затова столица такава, че голяма :)))

    Отговори на този коментар
  2. iT април 13, 16:56

    То си пише simple-page, което значи примерна страница, понеже сайта е в разработка, кой да чете? Ама то каквато медията, такава и статията…

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама