Сирийци се сбиха в лагера, единият бе намушкан два пъти

Сакарнюз
От Сакарнюз септември 29, 2023 17:39

Сирийци се сбиха в лагера, единият бе намушкан два пъти

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 37/1061, година XX, 06 -12 октомври 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Без опасност за живота е сирийски гражданин след сбиване в РПЦ – Харманли. На 28 септември в 22:10 часа в управлението е подаден сигнал за сбиване в бежанския център и към него незабавно са изпратени полицейски екипи. Служителите са установили, че 20-годишен сириец е пострадал и веднага са го откарали за преглед в местната болница. Медиците са констатирали прободна рана в областта на гърдите и друга, прорезна в гърба. След лечение е оставен за наблюдение, без опасност за живота. Към момента се извършват действия по задържане на извършителя, за когото полицаите имат насоки за самоличността му.
Два дни преди това полицаи и жандармеристи извършиха проверка на 930 лица за наличие на хладно оръжие. От жилищните помещения в приемателния център са намерени и иззети около 50 ножове, отверки и други остри предмети, както и 5 лица с предоставен статут на външен адрес, които са изведени от Центъра.
На 24 септември 18-годишен сириец получи порезна рана на дясната ръка, след спречкване със свои сънародници пред магадин “Алан маркет” в Харманли.

Сакарнюз
От Сакарнюз септември 29, 2023 17:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама