Сириец прободе с нож трима свои съграждани

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 18, 2022 10:08

Сириец прободе с нож трима свои съграждани

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 10-26 юни 2022 г., брой 22/1000, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

За задържан 30-годишен сириец след скандал със свои сънародници, съобщават от полицията. На 12-и юни около полунощ в Районното управление Харманли е получен сигнал за разпрата. На място е изпратен полицейски автопатрул и жандармеристи, които установили, че буйстващият е нанесъл прободни рани с нож на трима мъже. Пострадалите са на 25 г., 18 г. и 38 г. са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. Ножът му е иззет с протокол.
Задържан е 34-годишен сириец в Града на Белоногата в момент, в който управлява „Опел“ с канабис и амфетамин, потвърдено с техническо средство. Пред контролните органи, сириецът с постоянен адрес в Германия не представил валидно свидетелство за правоуправление.
С прокурорска мярка на задържане е друг сириец за подпомагане на чужди граждани да пребивават в страната. На 9-и юни, в 5,30 часа, полицаи са провели специализирана операция в с. Черепово. Там униформени служители са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген“, шофиран от 18-годишен сириец, с регистрационна карта на чужденец. При справка е установено, че е неправоспособен. Той е представил на служителите румънски талон за регистрация на колата, но е констатирано, че поставената регистрационна табела отговаря за друго превозно средство.
В автомобила са били трима мъже, без документи за самоличност, които се представили за сирийски граждани. По техни данни са на 31 г., 39 г. и 18 г. Водачът е бил задържан за срок до 72 часа по образуваното досъдебно производство.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 18, 2022 10:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама