Пътят през Орешник – като швейцарско сирене

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 29, 2024 08:50

Пътят през Орешник – като швейцарско сирене

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 04/1076, година XXl, 26 - 01 февруари 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Еднокилометровата отсечка от пътя Тополовград – Радовец през село Орешник, от единия до другия край на селото е надупчена като швейцарско сирене. Дупка до дупка – малки, средни и големи, ставащи все повече всеки ден. Опитахме да ги преброим, стигнахме до 50 и се отказахме. Няма смисъл, с всеки ден стават все повече. Особено опасни стават, когато се напълнят с вода, тогава не могат и да се забележат, а шофирането през селото се превръща в слаломиране между тях, като гаранция да не улучиш поне две-три няма.
Тази отсечка е част от станалия прословут през годините път за Стара Загора и сега, когато 24-километровата част от него е готова, то контраста е повече от видим и забележим. Добре поне, че след първия сняг от Пътното управление най-после поизчистиха изсъхналите клони и дървета по този път от Тополовград до Мрамор, та поне сега за „атака от въздуха“ на летящи клони и дървета опасността намаля. Докато свърши зимата, отсечката през Орешник вероятно ще е в още по-трагично състояние и вероятно само пълен ремонт ще я спаси за нормално движение през селото.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 29, 2024 08:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама