Новини от Хасковска област и Югоизточна България

Текст, снимки и видео от тази част на Балгария

Салон за красота отвори врати в Харманли

1 минута
„МИГ Харманли“, рубрика: "Местни и инициативни!"
Миг Харманли
Миг Харманли

Днес ще ви представим нов салон за красота от община Харманли. “Дан – Мар –  2017” ЕООД е фирма, която се стреми да развие нов бизнес в сферата на услугите на територията на нашата Местна инициативна група.

Извършено е строителство и е оборудван нов Салон за красота в гр. Харманли, който  включва фризьорски услуги, маникюр, педикюр, козметика и масаж. Управителката на фирмата предлага на клиентите да променят своя начин на живот, чрез редовното използване на различни процедури, предлагани от салона.

Фирма “Дан – Мар – 2017” ЕООД създаде един от най – добре уредените и модерни салони за красота в община Харманли. Дружеството предлага качествени услуги за крайния потребител, както и създаде нови работни места, чрез реализацията на проект по подмярка 6.4. “Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности” от СВОМР на „МИГ Харманли“, от подмярка 19.2 “Прилагане на операции в рамките на Стратегии за ВОМР”, от мярка 19 ВОМР, с финансовата подкрепа на Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони чрез Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020г.

Студио „Maraya hairstyling and beauty“ на фирма „Дан – Мар – 2017“ ЕООД, ви очаква , за да се потопите в уютна атмосфера и да си подарите мигове на релакс и съвършенство. Ще получите перфектна прическа, красив маникюр и педикюр, различни козметични процедури и релаксиращ масаж. Очаква ви професионално обслужване, индивидуален подход, спрямо нуждите и желанията ви и приятелско отношение. Салонът отвори врати миналата година и посреща ежедневно, както редовни клиенти, така и нови посетители, които също бързо се превръщат в приятели.

☎ телефон за контакт: +359 898 320 009

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.