Новини от Хасковска област и Югоизточна България

Текст, снимки и видео от тази част на Балгария

“МИГ Харманли” подпомогна създаването на автосервиз на ЕТ “Диамант 2000”, Харманли

1 минута
"Местни и инициативни!", рубрика на „МИГ Харманли“
Местна инициативна група Харманли
Местна инициативна група Харманли

Представяме ви нов автосервиз в община Харманли. ЕТ “Диамант 2000 – Ивелин Георгиев – Маргарита Георгиева”  е фирма, която извършва дейност от 2010 г. в сферата на услугите на територията на нашата Местна инициативна група.

Извършено е строителство и е оборудван автосервиз в град Харманли, който  извършва автобояджийски и тенекеджийски услуги. Фирмата предлага на клиентите нови и качествени услуги, извършвани със съвременна техника и оборудване.

Фирма ЕТ “Диамант 2000 – Ивелин Георгиев – Маргарита Георгиева” създаде един от най – добре уредените и модерни автосервизи в  Харманли. Предлага качествени услуги за крайния потребител, както и създаде нови работни места, чрез реализацията на проект по подмярка 6.4. “Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности” от СВОМР на „МИГ Харманли“, от подмярка 19.2 “Прилагане на операции в рамките на Стратегии за ВОМР”, от мярка 19 ВОМР, с финансовата подкрепа на Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони чрез Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020г.

Автосервизът постигна успехи и изгради доверие и добри взаимоотношения с клиентите. Продължава традицията на качествено обслужване и внимание към всеки детайл.

Въведени бяха нови технологии и оборудване, които гарантират още по-бързи и качествени ремонти. Предлага се по-голямо разнообразие от услуги, включително иновационни техники за боядисване и диагностика.

Специалистите, работещи в сервиза не просто извършват ремонти – те създават дългосрочни решения, които да служат на клиентите с години.

Заповядайте в автосервиза на  ЕТ “Диамант 2000 – Ивелин Георгиев – Маргарита Георгиева”, за да бъдете обслужени  качествено и с висок професионализъм.

☎ телефон за контакт: +359 888 803 057, +359 895 095 556.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.