Лисица краде кокошки, а коне изчезват мистериозно

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 26, 2021 11:06

Лисица краде кокошки, а коне изчезват мистериозно

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 26 ноември - 2 декември 2021 г., брой 43/975 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Лисица отмъква кокошки посред бял ден в кв. „Злати дол“, споделиха потърпевши от Симеоновград, чиито птици намаляват.
В заведението „Тики“, където съседите се събират на кафе, жена разказа пред събралите се как на обяд видяла лисица да влиза спокойно в двор, а след това да излиза от там с кокошка в уста. Нейни съседи също разказаха, че виждат често хищника да се навърта около къщите край училище „Иван Вазов“. Ловджии с половин уста признаха, че и техни птици изчезват по този начин. Посъветваха жената вечер да затваря кокошките на закрито.
В другия квартал на Симеоновград – „Йорданово“, са загрижени за изчезването на девет коня. Животните досега били пуснати свободно и пасели около квартала, но от няколко дни не се прибирали нощем. Подозират, че вече са направени на колбаси.
Въпросните коне създават неприятности на земеделските стопани, които обработват земите наоколо. Те се оплакват, че чифтокопитните им съсипват продукцията.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 26, 2021 11:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама