Кои са кандидати на “БСП за България” в Харманли?

Сакарнюз
От Сакарнюз октомври 19, 2023 08:13

Кои са кандидати на “БСП за България” в Харманли?

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 39/1063, година XX, 20 - 26 октомври 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

1. Любомир Андреев е номинацията за кандидат – кмет на Харманли от Коалиция „БСП за България“. Той е бакалавър по „Финанси“. Собственик на успешен частен бизнес в сферата на търговията. Избран е за общински съветник от групата на БСП през мандат 2015 – 2019 година. В периода 2013-2017 е областен координатор на младежката структура на БСП.
Два мандата е председател на настоятелството на Народно читалище „Харманли 2001“. Деен в сферата на културата. Семеен е и има едно дете.
2. М. с. Емил Димитров е председател на областната младежка структура на БСП. Студент „Социални дейности“ в Тракийски университет в Ст.Загора. Майстор на спорта по корабомоделен спорт. Носител на медали от европейски и световни първенства в различни класове.
Натрупа опит като общински съветник през мандат 2019– 2023 година.
3. Диляна Комитова е председател на обединението на жените социалистки в БСП Харманли. 30 години работи в сферата на недвижимата собственост. Притежава експертиза в областта на европейските проекти и програми. Ръководител на екипа, който създаде МИГ Харманли и изведе стратегията за местно развитие. Семейна с дъщеря, зет и внучка.
4. Дияна Спирова – дългогодишен член на БСП, председател на най-голямата ОПО в общината. Работи в банковата сфера. Натрупа опит като общински съветник през мандат 2019– 2023 година. Семейна с една дъщеря.
5. Борислав Василев е с опит в местното самоуправление. Започнал членството си в партията преди повече от 15 години, Борислав има зад гърба си два мандата като общински съветник. Устоява правата на хората с увреждания. Обществено ангажирана личност.
6. Тодор Грозев е дългогодишен член на БСП. Работи в семейния бизнес. Обществено ангажиран и отворен за проблемите на своите връстници.
7. Милена Павлова има опит в местното самоуправление. Била е кмет на с. Лешниково в мандат 2011-2015г. Семейна с две дъщери, два зета и три внучета.
8. Ивелина Тодорова е семейна с един син. Има експертиза в областта на земеделието и местното самоуправление, натрупана като кмет на с. Смирненци в четири последователни мандата. Има висше икономическо образование- бакалавър по „Финанси“.
9. Нели Малакова е семейна с две деца. Член на младежкото обединение в БСП. Човек с активна гражданска позиция. Отворена към проблемите на младите хора в общината.
10. Борислав Лазаров е на 36 години и е от младите хора, които са избрали да останат и работят в родния си град. Поема семейния бизнес, който баща му е създал. Щастлив съм, че продължавам започнатото от него и имам подкрепата му. Желанието му е младите хора да намират реализация в родния Харманли!
11. Траян Фердинандов е млад човек с изразена гражданска позиция по болните проблеми на местната общност . Негова кауза е възстановяване бента на река Харманлийска, гребна база/ ремонтирана през 2008г., но не добре стопанисвана през последните 8 години/, а от там и на гребните спортове в Харманли. За първи път е в листа за общински съветници.
12. Михаил Карабалиев е млад човек, предпочел да живее и работи в родния град. Собственик на сервиз за мобилна техника. Член на клуб КПД в БСП Харманли.
13. Диана Делчева е филолог по образование. Председател е на съюза на слепоглухите в Харманли. Активна в обществения живот на хората с увреждания. Натрупа опит като общински съветник през мандат 2007– 2011 година.
14. Д-р Пламен Делчев е човекът в тази листа, който най-малко се нуждае от представяне. 36 години посреща новия живот като лекар акушер-гинеколог. Два мандата е председател на ОбС Харманли. Дългогодишен опит в местното самоуправление и като общински съветник. Семеен с две деца и 4 внучета.
15. Марина Кавръкова е доайенът на листата. Председател на съюза на хората с увреждания. Ангажирана с проблемите на най-уязвимата част от обществото, Марина е отворена да решава проблемите им. Дългогодишен член на БСП.
16. Красимира Балабанова е на 35 г. Завършила е английска гимназия, английска филология в ПУ “П. Хилендарски“ и финанси в УНСС. Млада и интелигентна, амбициозна и добронамерена, Красимира се кандидатира и за кмет на кметство с. Славяново. Семейна с едно дете. В нейно лице жителите на с. Славяново ще имат един истински отговорен и ангажиран с проблемите на селото кмет!
17. Магдалена Димитрова е кандидат за кмет на с. Поляново и кандидат за общински съветник. Собственик на собствен бизнес – ателие за бутикови сладкиши в гр. Хасково. Ангажирана с проблемите на поляновци, влиза в предизборната надпревара с усмивка и хъс за победа!
18. Тереза Петрова е семейна и млада майка на две деца. Завършва висше образование в УНСС. Избира живота на село. Тереза се кандидатира и за кмет на с. Черепово, водена от идеята да работи за превличане на младите хора в селските райони.
19. Гергана Георгиева е кандидат за общински съветник и кандидат за кмет на с. Болярски Извор. Познала живота зад граница, решава да се върне в родния край и да работи за развитието му.
20. Груйчо Грозев е дългогодишен кмет на село Рогозиново. Влиза в изборната надпревара за кмет на кметство и за общински съветник с експертизата, която има в местното самоуправление.
21. Христина Ангелова е най-малката на години, но не и на мечти! Завършила е средно образование в СОУ “Н. Рилски“ – Харманли, майка на едногодишен син, Христина има амбицията да учи социални дейности, за да бъде полезна на хората от ромската общност.

Сакарнюз
От Сакарнюз октомври 19, 2023 08:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама