За 1000 лв. столетницата се „отдаде“ на ГЕРБ

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 21, 2023 07:20

За 1000 лв. столетницата се „отдаде“ на ГЕРБ

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 43/1067, година XX, 17 - 23 ноември 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Срещу 1000 лева месечно, колкото ще е заплатата на заместник-председателя на ОбС Любомир Андреев, партия БСП в Харманли се ангажира да подкрепя решенията на ГЕРБ. Столетницата се предложи на хората на ГЕРБ веднага, след като станаха ясни резултатите от изборите за съветници.
Срещу заместник-председателски пост на ОбС и участие в комисии (което се заплаща добре) левите съветници се ангажираха да помагат на ГЕРБ, макар че само седмица преди това твърдяха, че искат да свалят тази партия от власт.
Още на първото гласуване за избор на председател на ОбС левите първи вдигнаха ръце това да е бившият началник на полиция, сега пенсионер Ангел Цанков.
На първото редовно заседание на местния парламент за негов замастник бе избран Любомир Андреев, а първите му думи бяха да пожелае на своя политически опонент Мария Киркова, която вече е в пенсионна възраст, успешен трети мандат и попътен вятър. „Въпреки че избирателите ни определиха да сме партия в опозиция, аз ще работя да подпомогна работата на ОбС”, заяви той.
Все още не е ясно към кое крило на ГЕРБ ще се присламчат съветниците на БСП, защото в партията на Бойко Борисов се образуваха две крила. Едното, водено от Стефка Здравкова и Ангел Цанков, а другото е около сегашния кмет Мария Киркова.
И Цанков, и Киркова са пенсионери, но амбицията им е да управляват града през следващите 4 години.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 21, 2023 07:20
Напиши коментар

4 Коментара

  1. Митко Иванов ноември 21, 20:49

    Ами те не се назначават, а се избират!Може и да има млади но първо трябва да се кандидатират и най-важното да ги изберем!

    Отговори на този коментар
  2. Зависим ноември 21, 10:32

    Можем да четем между редовете Ванко, не е важно дали си пенсионер или не си, а по важното е дали имаш качества и професионализъм, който всеки от тях е доказал с автобиографията си а ти се вижда, че си /зависим/

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама