Единствен Кайчето е недоволен от качеството на питейната вода

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 2, 2021 15:05

Единствен Кайчето е недоволен от качеството на питейната вода

Акценти

  • Регионален вестник, # 13/945 година XVIII, 2-8 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

„Не искам да плащам за тоя дето духа и на тоя дето духа.“ С такива и други възгласи в петък, 26 март, по улиците на Тополовград се появи Николай Вълчев – Кайчето. С черпак и метален капак от тенджера той вдигаше шум и скандираше на Старата автогара и пред сградата на „ВиК – район Тополовград“.
Самотният протестиращ искаше да разговаря с Васил Василев, управителят на водното дружество, но от входа на сградата не излезе никой. Само от втория етаж се показа служителка, която попита Вълчев какво иска и като чу, затвори прозореца.
Саката, който живее в село Капитан Петко войвода, твърди, че във водомера си получава вода с много лоши питейни качества, примесена с въздух.
Според него в селото трябвало да се поставят поне четири-пет отдушника, всеки от който струва по 8,90 лв. за да се предотврати това.
Вълчев настоява да се публикуват данните от анализите за качество на питейната вода, за да се докаже, че е годна за пиене, а не само за миене.
Заяви, че ще продължава да протестира по всяко време, даже и пред къщата на управителя, защото от дружеството го тормозели по всяко време 24 часа в денонощието.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 2, 2021 15:05
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Виктория април 2, 16:18

    Не е единственият, просто той има единствено време, за да изкаже общото мнение за качеството на водата. Ако не обърнат внимание на призивите му, има законен метод, който няма да им хареса, но ще ни реши проблема!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама