Добро решение

Стоян Тонев
От Стоян Тонев август 2, 2023 07:37

Добро решение

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 29/1053, година XX, 28 - 03 август 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Павьорите довършват реденето на паветата срещу читалището в Тополовград.
Приключи ремонтът на тротоарните площи по улиците „Христо Смирненски“, „Кирил и Методий“ и „Иван Вазов“ в Тополовград. Сега те изглеждат много по-добре от преди, когато бяха с изпочупените и изкривени плочки и бордюри. Особено находчиво бе решението на две места по „Кирил и Методий“ – вместо с плочки пространството да бъде застелено с павета. Едното е пред магазина „Нов дом“ и този на ЕТ „Кера Георгиева“, което се използваше не само за паркинг, но и за товаро – разтоварни работи и вероятно плочките нямаше да издържат дълго време.
Другото такова място е това до бившия ГУМ, срещу сградата на читалището, което бе превърнато в паркинг и тротоарът съвсем бе разбит.
Сега тези две места изглеждат по съвсем различен начин, а работниците от „Ултра Билд ООД“ от Ямбол с президент Стефан Стефанов много старателно и внимателно подреждаха паветата, така че дано да издържат много време занапред.
На тях им предстои доста работа за да павират двата площада в центъра на с. Устрем и сигурно ще го направят така добре, както и в Тополовград.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев август 2, 2023 07:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама