Борисов предрича спиране на още пари от ЕС

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 14, 2014 18:17

Борисов предрича спиране на още пари от ЕС

Акценти

  • Той поздрави кмета на Любимец, че в най-голямата финансова криза в света, успял, заедно с ГЕРБ, да вкара над 16 милиона лева в общината.

Свързани публикации

„След спирането на парите по програма „Околна среда”, ще дойдат и другите писма от ЕК. Веднъж вече така нареченият експерт Орешарски, като финансов министър, загуби всички програми от Европейския съюз, спомняте ли си?“ Това каза премиерът Бойко Борисов в Любимец. Той бе там в петък, 14 февруари, където сложи подписа си в подкрепа на искането за свикване на референдум. Това стана в центъра на града, където присъстваше на веселие, по повод Трифоновден. След него подписката подкрепи и инж. Анастас Анастасов – кмет на общината.

Преди това бившият премиер посети ремонтирана с пари от фонд „Козлодуй“ детска градина.

След това коментира политическата обстановка в страна. Той определи скандалите в Народното събрание при приемането на текстовете за агитация на официалния българския език в Изборния кодекс като театър. „Вие виждате, че Мишо Миков гласува „за”. Мая се „въздържа”. Големи артисти. Няма лошо ДПС да е във властта, но със завоюването на парламентарни избори. Те са трета политическа сила всъщност, а командват всичко в държавата. От там идва и напрежението между всички хора“, посочи Борисов. По думите му преяждането с власт на ДПС, и тяхната арогантност, минават всякакви граници.

Председателят на ПП ГЕРБ посочи отново, че разпределението на парите за общините с Постановлението на Министерски съвет е направено непрозрачно. „Тихомълком дългът мина 5 милиарда лева, взети пари за шест месеца. Вие разбирате ли, че ако те на всеки шест месеца взимат по толкова милиарди, как ще ги върнете вие? И да продадете шушляка, нищо не можете да върнете.“

Той поздрави кмета на Любимец, че в най-голямата финансова криза в света, успял, заедно с ГЕРБ, да вкара над 16 милиона лева в общината.

На площада активисти на МГЕРБ – Любимец подариха “Валентинка” на лидера Бойко Борисов.

В предварителната програма бе обявено посещение на Борисов и в Ивайловград, но то не се състоя. 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 14, 2014 18:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама