Алексей Петров бе убит, седмицата 14 – 20 август 2023 г.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 21, 2023 14:29

Алексей Петров бе убит, седмицата 14 – 20 август 2023 г.

Акценти

  • След убийството на Алексей Петров се забелязва, че руската агентура у нас е получила инструкции да се възползва от създалата се ситуация и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната.

Свързани публикации

¿ 14 август  2023 г.

Нургюл Салимова се класира за 1/2-финалите на турнира за Световната купа по шахмат за жени в Баку и постигна най-големия успех в кариерата си. 20-годишната българка от село Крепча отстрани с 3:1 т. рускинята под неутрален флаг Полина Шувалова.
Драстичен ръст на мигрантския натиск към страната ни, отчитат от „Гранична полиция“. Само за юни и юли са предотвратени 47 000 опита за преминаване на българо-турската граница. Това е над 70% повече спрямо същия период на миналата година.
СДВР отнема по 3-4 автомобила на ден, има проблем със съхраняването им, а НК не е разрешил „конфискацията“. Πpoмeнитe в Haĸaзaтeлния ĸoдeĸc влязoxa в cилa нa 8 aвгycт т. и cъздaдoxa aбcypднa cитyaция,  в ĸoятo шoфьopитe ce oĸaзвaт ocтaвeни бeз aбcoлютнo ниĸaĸвo пpaвo зa пpoтивoдeйcтвиe пo въпpoc a зa oтнeмaнeтo

¿ 15 август  2023 г.

Бургаската рафинерия „Лукойл Нефтохим Бургас“ има 30 дни, за да предаде пристанище „Росенец“ на държавата.
Петьо Петров-Еврото, бившата му съпруга и прокурор са обвинени по казуса „Осемте джуджета“

¿ 16 август  2023 г.

Бившата барета Алексей Петров е убит, потвърдиха от прокуратурата и МВР на брифинг пред журналисти. Убийството е станало днес по обед в гориста местност на Витоша над София, където бизнесменът често се е разхождал.

Болница с 61 легла даде 1,5 млн. лв. годишна заплата на шефа си. Изпълнителният директор на частната кардиологична болница СБАЛ „Медика кор“ в Русе Кирил Панайотов декларира над 1 млн. лв. годишна заплата.

¿ 17 август  2023 г.

„След убийството на Алексей Петров се забелязва, че руската агентура у нас е получила инструкции да се възползва от създалата се ситуация и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната.“ Това написа съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов в страницата си във Фейсбук.
Заплатите на магистратите и служителите да се увеличат с 15% от 1 април , а тези на младшите съдии, младшите прокурори и младшите следователи – с 16% от 1 януари тази година. Това реши Висшият съдебен съвет.

¿ 18 август  2023 г.

Паметникът на Съветската армия, по известен като МОЧА (Монумент на окупационната червена армия), е бил атакуван късно снощи, а четирима са задържани.
Обект на атака е бил палатковият лагер, изграден около него от защитници на МОЧА. Според информации от социалните мрежи атаката е от фенове на „Левски“, които са се прибирали след мача с „Апоел Беер Шева“, спечелен с 2:1.

Прокурорът от закритата специализирана прокуратура Дилян Деянов вече е обвиняем заради скандала „Осемте джудета“. Останалите двама – някогашният следовател Петьо Петров-Еврото и бившата му съпруга Любена Павлова – не се явиха.

¿ 19 август  2023 г.

Войникът от Паметника на съветската армия в Стара Загора се оказа с „окървавени“ ръце
Оцветяването на паметника е станало късно снощи.
Заустване на отпадъчни води с битово-фекален характер от канализационния колектор на град Смолян в река Черна е причина за отравянето на рибата и неприятната миризма. Това съобщи районната инспекция по околна среда.

¿ 20 август  2023 г.

Българката Нургюл Салимова пропусна отлична възможност да спечели още в неделя Световната купа по шахмат за жени в столицата на Азербайджан Баку, постигайки реми и във втората партия във финала срещу рускинята Александра Горячкина. Това праща решаването на спора на тайбрек в понеделник с бърза партия за определяне на шампионката.
Дъщерята на бившия български премиер и бивш цар Симеон Сакскобурготски – княгиня Калина, е освободена от ареста. Отпаднала е необходимостта от задържането ѝ, което стана в събота следобед, след като тя блъсна с кола бариера на хотел в курорта Боровец и се оказа, че е употребила алкохол.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 21, 2023 14:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама