Шеф Велизар Малинов се представи на “Chef’s Secrets – Еволюция на вкуса“”

Сакарнюз
От Сакарнюз февруари 14, 2024 09:16

Шеф Велизар Малинов се представи на “Chef’s Secrets – Еволюция на вкуса“”

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 06/1078, година XXl, 09- 15 февруари 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Михаела Желязкова

Шеф Велизар Малинов представи своя кулинарен талант на мащабния кулинарен форум “Chef’s Secrets – Еволюция на вкуса“, който се проведе на 3 февруари 2024 г. в Културен център „Стара Загора“ с над 500 участници.
Кулинарът от Харманли заедно с други топ готвачи и шефове приготвиха свои ястия и показаха уменията си пред преподаватели, студенти и ученици от средните и висши учебни заведения, които бяха там, за да получат знания и вдъхновение от най-добрите шефове.
Националният форум „Chef’ Secrets – Еволюция на вкусa”, събра стотици представители на туристическия, хотелиерския и ресторантьорския сектор, както и преподаватели, студенти и ученици. Организатори на кулинарното събитие са „Шефс клуб“, Българска асоциация за кулинарна култура и Община Стара Загора, с подкрепата на десетки партньори и приятели. Водещ на събитието бе шеф Ради Стамболов.

Велизар Малинов има 10-годишен опит в кулинарната сфера. Някои от местата, в които се развива, са ресторанти като Aquavit, Sketch и Roka. Завършил кулинарната академия HRC Culinary Academy, последните години той се посвещава изцяло на сладкарството. В момента е главен сладкар в екипът на Hyatt Regency в София.

Снимка: Интернет

Сакарнюз
От Сакарнюз февруари 14, 2024 09:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама