Четиринадесет семейни двойки отпразнуваха своите златни сватби

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 29, 2024 17:29

Четиринадесет семейни двойки отпразнуваха своите златни сватби

Акценти

  • 70-годишни хора показаха и как могат да се веселят.

Четиринадесет семейни двойки от община Тополовград се отзоваха на поканата да отпразнуват заедно 50-годишнината на съвместния си живот.
Зам.-кметът Красимира Атанасова приветства юбилярите и с колегата си Данчо Трифонов поднесоха подаръци на всяко семейство. Трифонов – букет цветя на дамите, а Атанасова – бутилка вино на кавалерите.
Водещите Димитрина Радева и Николай Дялков създадоха много добра атмосфера в ресторант „Империал“, като Дялков поздрави юбилярите със песен по свой текст. Семейните двойки с давност 50 години освен че получиха китка здравец на влизане в залата, един друг захлебваха с питка и мед, а по-късно подписаха символично и брачна клетва, в която си обещаха вярност докрай.
Разбира се имаше и „горчиво“ и наздравици, както и много танци и настроение, за което се погрижиха дисководещите Иван Белев и Стефан Елков, както и певецът от Свиленград Иван Аргиров.
Накрая всички заедно духнаха свещичките на тортата с изписано на нея „Честит юбилей!”. Общото празнуване „златни сватби“ е инициатива, подета преди 10 години от кмета на общината Божин Божинов и тази година се проведе на 28 май.

Вижте как в прикаченото видео, а повече подробности в печатното издание.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 29, 2024 17:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама