Честита новата 2022 година!

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 31, 2021 23:54

Честита новата 2022 година!

Акценти

  • Очакваме 2022 за сложи край на несправедливостта
  • Фойерверките обаче задълго ще си останат като част от манталитета на българите, заедно с праховите частици, които отделят

Свързани публикации

Честита Нова година, скъпи приятели! Екипът на „Сакарнюз“ ви пожелава здравето, късметът и успехът да бъдат ваши неизменни спътници през цялата 2022 година.

Нека тя да е по-благосклонна към хората, които бяха свикнали да живеят и общуват като човеци, а не като виртуални профили в социалните мрежи.

През 2021 започнахме да свикваме да живеем онлайн – да работим, да преподаваме, да пазаруваме, нещо немислимо допреди 5 години.

Но ни предстои друго.

Зукърбърг вече променя Фейсбук в мета-свят, а който не разбира какво става, просто ще чати с два палеца на телефона, без да се усети, че е част от някаква таргет група, на която може да се продаде на кредит нещо лъскаво, с което ще се хвали, а не използва.

През 2021 година политиците на два пъти не харесаха резултатите и ни пращаха на избори. Избрахме лидери, които вдъхват надежда с прагматизма и компетентността си и с европейския си вид. Девизът им е нулева толерантност на корупцията.

Колко приятно звучи, макар че с нея живеем повече от десетилетие.

Новите политици успяха да съберат на една маса десни и леви, които ни обещаха да работят в името на хората.

На старите управляващи отговориха с презрение.

Ковидпандемията у нас още не е свършила, но наред с бедите на хората, от страданията на българите се родиха много милионери.

Пенсионерите ще получат повече пари, фирмите – компенсации за скъпия ток, очаква се каскетите и мутрите да си отидат, а справедливостта да възтържествува и при нас.

Подобно нещо е описано от Томас Мор през 1516 година, на остров „Утопия“- място със съвършената социална, правна и политическа система.

Няма по очаквана година от 2022!

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 31, 2021 23:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама