Храна за ЦНСТДБУ и ДЦДТМУ в Свиленград за 2023 са поръчали от общината

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 1, 2022 18:04

Храна за ЦНСТДБУ и ДЦДТМУ в Свиленград за  2023 са поръчали от общината

Храна за 41 412,50 лева без ДДС за следващата 2023 година е поръчала Община Свиленград. Тя е за Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания (ЦНСТДБУ) и Дневен център за деца с тежки множествени увреждания „Надежда” (ДЦДТМУ).

За ЦНСТДБУ доставката ще е целогодишно, а един храноден за едно дете включва: приготвяне и доставка на топла закуска, подкрепителна закуска, обяд (предястие, основно ястие и десерт), следобедна закуска и вечеря с включени всички разходи и транспорт.

За ДЦДТМУ един храноден за едно дете включва: приготвяне и доставка на топла закуска, обяд (предястие, основно ястие и десерт) и следобедна закуска с включени всички разходи и транспорт – без събота и неделя и официалните празници на Република България.

Седмичното меню трябва да бъде изготвено от технолог и/или диетолог, съвместно или предварително съгласувано с медицинската сестра на Дневния център. Трябва трябва да бъде утвърдено от Началник сектор ДЦДТМУ преди да бъде изпълнено.

Прогнозният брой деца, за които ще се приготвя и доставя готова храна за цялата година е 30 деца. Краен срок за получаване на оферти е 26 август.

Миналата година обществената поръчка се изпълни от „ВНП ФАСИЛИТИ“ ЕООД.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 1, 2022 18:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама