Тримата нови почетни граждани на Тополовград получиха символите си

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 27, 2023 20:08

Тримата нови почетни граждани на Тополовград получиха символите си

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 26 май - 1 юни 2023 г., брой 20/1044, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Д-р Димитър Елков, Красимира Ятакчиева и Румен Димитров – това са новите почетни граждани на Тополовград. Почетните символи им бяха връчени от кмета на общината Божин Божинов. От своя страна те благодариха за оказаната им висока чест.
Церемонията по връчването им се състоя на 23 май вечерта в читалище „Св. св. Кирил и Методий 1894“, заедно с Празничния концерт посветен на 24 май, който е и Ден на Тополовград.
В него взеха участие Детски хор „Медени звънчета“, СХС „Сладкодумци, Мъжка вокална група „Авролева“, гостите Петър Шаков, Иванина Колева и Николай Киселов, които бяха голямата и хубава изненада и разнообразиха традиционните досега концерти.
Тържесвото завърши с още едно изпълнение на Детския хор, след което на сцената излязоха всички участници в концертната програма на музикалния фон на песента „Моя страна, моя България“, изпълнена от Иванина Колева.
Проявата бе една от всички, включени в Програма за Дните на културата в Тополовград, посветена на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност и Ден на града.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 27, 2023 20:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама