Тополовградският пазар остава в Градския парк

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 19, 2024 19:47

Тополовградският пазар остава в Градския парк

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 16/1088, година XXl, 19 - 25 април 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Вече близо година откакто петъчният пазар бе изместен извън улица „Варна“, където се намираше дълги години. Това стана поради ремонтните дейности.
Оттогава досега, разположен из алеите на Градския парк, все повече затвърждава мнението на голямата част от посетителите му, че точно там му е мястото. Както казват хората, тук е добре, има и пейки, човек може и да поседне и да почине докато обикаля, а е и красиво сред дърветата и зеленината в парка. На това място се предлагат и се търгува с разнообразни стоки, предимно облекла, обувки, някои промишлени стоки и други неща от този вид.
На старото място на ул. „Миньорска“ остана търговията с животни и животински продукти и зеленчукови разсади.
Някак си сега пазарът в частта му в Градския парк стана едно по привлекателно и по-удобно и за търговци и купувачи място. Възникналите в началото проблеми с тревните площи и тяхното опазване бяха бързо разрешени и сега няма нарушения, каза зам.-кметът Красимира Атанасова и потвърди, че засега със сигурност пазарът остава там, а дали ще има промени в местоположението му занапред ръководството ще преценява, след като разгледа всички аргументи „за“ и „против“.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 19, 2024 19:47
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Леон април 21, 13:23

    Глупости, парка не е битак. Да се маха от там. Паркът е за отдих и спорт, а не за търговия.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама