Със спорт, песни и танци Любимец отбеляза 9 май

Сакарнюз
От Сакарнюз май 17, 2024 10:16

Със спорт, песни и танци Любимец отбеляза 9 май

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 19/1091, година XXl, 17 - май 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани.

Свързани публикации

Дияна Атанасова

Повече от 250 ученици от училищата „Христо Ботев“ и „Захари Стоянов“ от Любимец и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Малко градище, се включиха в спортен празник, посветен на 9 май – Деня на победата над фашизма и хитлеризма и Деня на Европа.
Инициатива се проведе на терените на Спортна зала „Марица“, а децата имаха възможност повече от два часа да участват в различни състезателни игри. Те бяха оспорвани, но спортсменски и изпълнени с много вълнуващи моменти. За спазването на правилата и за безпроблемното изпълнение на поставените задачи се погрижи треньорът Григор Георгиев, с чиято подкрепа се провеждат спортните мероприятия.
Участниците дадоха всичко от себе си, за да спечелят, затова и организаторите – Община Любимец и Лайънс клуб „Любимец“, наградиха техния ентусиазъм и желание.
Всяко училище получи купа, грамота за участие и федербал, а всяко дете – и лакомство.
За завършек на празника имаше и зумба танци, които се превърнаха в част от спортно-развлекателните инициативи в местните училища. Учители и ученици показаха, че освен със спорт, децата могат да бъдат приятели чрез песни и танци.

Снимка: ОбА

Сакарнюз
От Сакарнюз май 17, 2024 10:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама