„Състезание с един кон“ за ремонт на ВиК в Любимец

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 17, 2022 09:19

„Състезание с един кон“ за ремонт на ВиК в Любимец

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 13 - 19 май 2022 г., брой 18/996, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Само един участник се е явил на обществена поръчка за ремонт на ВиК мрежа в Любимец. Тя е на стойност 3 015 404,29 лв. и единственият подал документи до 21 април бе „Транс билд“ ЕООД (www.transbild.eu) от София.
Точното наименование на поръчката е „Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на участъци от канализационна мрежа на гр. Любимец“.
Инвестиционният проект предвижда доизграждане, реконструкция и рехабилитация на участъци от канализационна мрежа на града с обща дължина L=2 463 метра, монтаж на улични оттоци, изграждане и реконструкция на сградни канализационни отклонения по улиците „Ракита“, „Тракия“, между „Ивайловградска” и „Безименна”, „Панайот Волов”, „Иван Вазов“, участъкът между „Любен Каравелов” и ”Цар Асен”, „Кавала“, „Солун“, „Шар планина“, част от „Републиканска” до „Търново”.
„Транс билд“ ЕООД е създадено през 2008 година. То е регистрирано в София, район “Лозенец”, ул. „Симеоновско шосе“, 52Б, ет. 1, ап. 1.
Едноличен собственик на капитала от 5000 лева е Иван Стоянов Велин. В сайта е записано, че дружеството разполага с комплектовани звена и бригади за изпълнение на всякакъв вид задачи, като в зависимост от трудоемкостта на възложения му обект е в състояние да привлече допълнително необходимите материални, трудови ресурси и специалисти.

Снимка: Архив

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 17, 2022 09:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама