Старозагорски джудисти на лагер в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 13, 2023 08:58

Старозагорски джудисти на лагер в Тополовград

Акценти

  • Вестник "Сакарнюз", бр. 33/1057, 8 - 14 септември 2023 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

В рамките на 5 дни през миналата седмица на лагер и съвместна подготовка в Тополовград с джудистите от местния СК „Джудо“ бяха младите им колеги от Клуб „Недьо Ранчев“, Стара Загора.
В групата участват деца във възрастовия диапазон, родени от 2005 до 2015 г. Ето какво сподели треньорът им и водач на отбора Антон Атанасов: “Идвали сме на турнир и преборвания в Тополовград и винаги много ни е впечатлявала обстановката тук. Тукашният отбор е идвал в Стара Загора – разменяли сме си гостувания и тренировки. За първи път обаче сме тук на лагер. Първо, защото тук имате един прекрасен треньор и човек – Мариана Йорданова, която дава всичко от себе си да го има този спорт и той да се развива успешно именно тук в Тополовград.
Имате и чудесна база за подготовка и тренировки – хубава зала с татами, климатик и много уреди за обща и специална подготовка, също и фитнес зала – база, която може да бъде гордост и за много големи градове. Затова избрахме да дойдем тук в подготвителния сезон и смятаме да правим това и занапред, да е жива и здрава Марияна да ни посреща тук!“.
Известната тополовградска треньорка Йорданова каза също: “Много сме доволни и ние от този лагер, защото има какво взаимно да си покажем и допълним в тренировките. Освен това именно от такова сътрудничество, тогава с волейболния отбор за деца на „Берое“, наше момче от СК „Джудо“ – Стоян Димитров, така се запали по този спорт, че сега е състезател от националния младежки отбор по волейбол. Дано да има и други такива положителни примери за младите хора от двата града, независимо за кой вид спорт става дума“.
След краткото прекъсване за разговора и снимките младите състезатели от двата отбора под вещото ръководство на своите треньори отново започнаха активна тренировъчна работа.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 13, 2023 08:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама