Свалиха доверието от съветницитена БСП – Симеоновград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 12, 2023 08:23

Свалиха доверието от съветницитена БСП – Симеоновград

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 9 – 15 юни 2023 г., брой 22/1046, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

БСП – Симеоновград снема политическото си доверие от съветниците си в ОбС. Те изпратиха писмо до местния парламент и то бе прочетено от председателя на последното си заседание.
В листата на червената партия са: Никола Георгиев, Димитър Димитров, Радостина Иванова, Марияна Колева-Гюлева, Калоян Калоянов и Илия Пашов, като последният е от ДПС  и се явава коалиционен партньор.
От средата на месец май новият председател на общинската организация е Янка Чолакова. Тя бе избрана на 16 май от общинска конференция и ѝ бе гласувано доверие „да оздрави структурата и да започне подготовка за местните избори през октомври.“ На нея бе организационният секретар Борислав Гуцанов и народният представител Смиляна Нитова.
Обсъдена бе работата на общинските съветници от БСП и се отчете като незадоволителна, затова решиха да свалят политическо доверие от петима, както и да им наложат наказание, съгласно Устава на партията.

Снимка: Архив

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 12, 2023 08:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама