Само една оферта за 12-годишен сметосъбиращ автомобил за 83 400 лв.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 24, 2021 10:31

Само една оферта за 12-годишен сметосъбиращ автомобил за 83 400 лв.

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 3 - 9 декември 2021 г., брой 44/976 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Само един кандидат се явил на обществената поръчка за доставка на сметосъбиращ автомобил, втора употреба, тип ротопреса, за нуждите на Община Любимец.
Те са определили за това максимална цена без ДДС 75 000,00 лева, а офертата на „Автокам България ООД“ е 69 700,00 лева без ДДС или 83 640,00 с ДДС.
В изискванията на Община Любимец е записано, че автомобилът трябва да е произведен след 1 януари 2009 година, да е на максимум 100 000 км.
Трябва да е с междуосие максимум 3900 мм, а кабината да е минимум 1+5 места, със ергономична седалка на водача, с пневмоуправление и подгряване. От дясната страна на седалката на шофьора да има сгъваем лост с бутон за задействане на електрическа спирачка и бутон за изключване/включване на скорост при сметосъбиране.
Освен климатроник, автомобилът да има радио, люк на покрива на кабината, бордови компютър с дисплей на таблото на водача, круиз контрол, електрически управляеми стъкла, централно заключване, минимум 4 броя огледала електрически управляеми, моторна спирачка, регулируем волан и външна слънцезащитна козирка.
Камионът да е технически обслужен, със сменени масла, филтри и консумативи, гресиран, с нови гуми, да няма следи от корозия, подбитости, изкривявания, захабявания на тапицерията на кабината.
Минималният гаранционен срок, определен от Възложителя да е 6 месеца.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 24, 2021 10:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама