Само „Дар Транс“е подал оферти за доставка на три употребявани автомобила

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 10, 2021 11:05

Само „Дар Транс“е подал оферти за доставка на три употребявани автомобила

Само от „Дар Транс“ ООД от Харманли са подали документи за доставка на три употребявани автомобила за нуждите на Община Харманли. Дружеството е участвало в обявена обществена поръчка чрез събиране на оферти с обяви. Тя бе на стойност 37 500 лв., а от „Дар Транс“ са предложили оферта от 37 460 лв. без ДДС.
Двата автомобила, които ще продаде на Общината, са високопроходими от марка Сузуки „Гранд Витара“. Единият е с година на производство 2002-та, другият – 2000.
Цената на всеки е 8330 лв. без ДДС, или 9996 лв. с ДДС.
Третият автомобил е тип „Седан“ и е Фолксваген „Пасат“, с година на производство 2014-а. Той ще бъде платен от общинския бюджет и цената му е 20 800 лв. без включен ДДС, или 24 960 с този данък. Той ще има преден и заден партроник, темпомат, старт/стоп система, двузонен климатик, алуминиеви джанти 17 цола, допълнителен комплекс зимни гуми.
В посочените цени се включват всички разходи за отстраняване на всякакви дефекти до изтичане на гаранционния срок и не подлежи на промяна.

Посочената цена включва доставката франко град Харманли до посоченото в документацията място, както и разходите по регистрацията на автомобила в Сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Хасково.

Срокът за подаване на документи бе 21 юли 2021.

На 6 август обществената поръчка бе прекратена от Община Харманли защото участникът е предложил стойности, които не отговорят на предварително заложените в техническата спецификация параметри.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 10, 2021 11:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама