Руснаците крадат от Украйна пшеница и я изнасят

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 3, 2022 07:59

Руснаците крадат от Украйна пшеница и я изнасят

Акценти

  • Това съобщи първият заместник-министър на аграрната политика и храните на Украйна Тарас Висоцки

Свързани публикации

Руските нашественици вече са изнесли няколкостотин хиляди тона зърно от временно окупираните територии в Луганск, Донецк, Херсон и Запорожка.

Това съобщи първият заместник-министър на аграрната политика и храните на Украйна Тарас Висоцки по време на общонационален телемарафон по украинските телевизионни канали, предаде Укринформ, позовавайки се на страницата на министерството във Фейсбук.

Ξ Фиаското на Русия с танковата атака и проблемите с бронята на Украйна.

Defense Express се опита да разбере проблемите на танковия флот на Украйна, както и загубите на танкове на Русия по време на войната между двете страни

Ξ Любопитно „самоубийство“ на руската мобилна радарна система „Зоопарк-М“ под моста във Воронеж
Мобилната радарна радарна система 1L260 Zoopark-1M („Zoo-1M“) претърпя значителни щети поради просто сблъсък с моста по време на транспортирането му във Воронеж, Русия
Руската армия за пореден път доказа, че планирането и здравият разум не са най-силните им страни. По-специално, водачът не е взел предвид височината на моста, докато транспортира мобилния радар за противобатареи 1L260 Zoopark-1M на платформата.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 3, 2022 07:59
Напиши коментар

4 Коментара

  1. руснак май 3, 14:41

    Вижте опорките на руски трол тиражирани тук. За този си пост е взел от 10 – до 15 ст. и трябва да му отделите точно толкова време.

    Отговори на този коментар
    • Венцислав май 4, 10:35

      Аз не съм трол ! Вие седесарите в нашия край сте много малко хора – вече сте на изчезване. Говоря това което знам от народа… и също излагам исторически факти. Вие русофобите – не познавате и не уважавате историята. Кое не е вярно от това което написах – за Хрушчов ли не е вярно?! Що за прост човек ми отговаря – как може да не уважаваш фактите, които излагам – ти ако пишеш от София, да знаеш че в Хасковско повечето хора мислят като мене… трудно ще намериш някой, който да ти удиса на акъла… може и да те набият. Не разбираш, ли че българският народ в по-голямата си част е на руска страна – това не ти ли е ясно на тебе – такива като тебе са един файтон хора – това не може да се промени !! Една шепа десни боклучета лаете срещу българските граждани – прекалено сте малко, за да зависи от вас – една шепа човечета срещу 80 % от народа – това е смешно и жалко. Жалки десни недоразумения, смешни са !!

      Отговори на този коментар
      • руснак май 4, 13:56

        Ти едва ли си рублажия ти се задоволяваш с копейки щом не знаеш от къде да се информираш за ситуацията. Путин е военнопрестъпник и цивилизования свят го признава. А такива като теб дето живеят в западни или нормална страна и през ум не им е минавало да отидат в Русия, която толкова хвалят. Ако стоят само седмица там ще бъдат най-щастливите че са излезли от този ад

        Отговори на този коментар
  2. Венцислав май 3, 12:53

    Аз не вярвам на украинците. Не познавам човек в Харманли, който да не е на руска страна. Тази вашата медия трябва да знае че местната общественост не е на страната на украинците. Харманли е русофилски град. При нас живеят много руснаци… и няма как да се обърнем против нашите приятели. Донецк и Луганск не са временно окупирани, те са руски републики още от 2014 г. Районът на Донбас е придаден от Ленин от РСФСР на УССР през 20-те години, както Крим е даден на Украинската ССР от Хрушчов през 50-те години без никакъв документ. Тези сегашните десни и либерали, нали не харесват Хрушчов – защо тогава приемат административните граници в СССР за национални граници? За Косово – може, за Крим – не може – това са двойни стандарти ! Позицията на вашата медия е открито русофобска – прекалено много вярвате на едната страна – дори и БТВ чак толкова не го правят като вас. С тази гледна точка губите читатели – никой не ви купува вестника – престоява в магазина и… никой не го чете. В един град като Харманли с тракийски бежанци ти да залиташ само в едната гледна точка… по толкова груб и непрофесионален начин… не е редно ! Аз разбрах от Иван Тръндев че е на страната на Путин. Не очаквайте от харманлийци да бъдат на вашето мнение по този въпрос. Ако ги разпитате ще се убедите че не мислят като вас… само за лично сведение… да си го знаете поне.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама