Руснаците все повече усещат ефекта на санкциите и войната

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 15, 2022 13:09

Руснаците все повече усещат ефекта на санкциите и войната

Акценти

  • Съединените щати и техните съюзници чрез налагането на икономически санкции напълно унищожиха руската икономика

Свързани публикации

В Москва броят на предлаганите жилища рязко се е увеличил. През месеца броят на рекламите се е увеличил с 41%. Цената на наем на едностайни апартаменти в столицата намалява с 0,8%, а на двустайни – с 1,5%. Материалът сочи, че в началото на февруари броят на предложенията е бил около 8,5 хиляди.
Москва 24

Съединените щати и техните съюзници чрез налагането на икономически санкции заради ситуацията в Украйна напълно унищожиха руската икономика. Това изявление направи в понеделник прессекретарят на Белия дом Джен Псаки на редовен брифинг за журналисти. (ТАСС)

На 20-ия ден от войната на Русия срещу Украйна руските нашественици нямат успех в нито една посока. Украинските въоръжени сили отблъснаха нови атаки срещу Мариупол, унищожавайки около 150 войници, два танка, седем бойни машини на пехотата и един бронетранспортьор.

Украинските военни заловиха секретни бойни карти на 90-та танкова дивизия на Русия
Военнослужещи от 58-а отделна мотопехотна бригада на Въоръжените сили на Украйна заснеха бойни карти на 90-та танкова дивизия на Русия с класификация „Секретно“

Президентът на Съединените американски щати Джо Байдън обяви, че в близко бъдеще на Украйна ще бъдат предоставени нови оръжия за противодействие на Русия. Според Байдън не става дума за допълнителни оръжия под формата на ПТРК Javelin, ПЗРК Stinger и др., а за нови видове оръжия, тъй като тези оръжия все още се доставят на Украйна.

Русия чака китайската версия на развитието на социалните мрежи, каза експертът Мария Пешкова. „В бъдеще е възможен китайски сценарий за развитие на национални социални мрежи в Русия. ИТ компаниите ще създават и представят нови продукти на руския пазар, чийто успех зависи от това колко добре могат да отговорят на новите нужди на потребителите, “, каза Пешкова.

Почти всички руски военни офанзиви остават в застой след малък напредък през уикенда, казва висш служител на отбраната на САЩ

Украинците се утешават от животните си, докато бягат от конфликта – снимки.

Как ще бъде уредена новата Украйна вече се вижда от примера на Мелитопол. Киевските власти вече мислено предадоха териториите на Украйна, освободени от нацизма. Какво може да се види там от гледна точка на нов спокоен живот.

Бъдещето на украинските територии, освободени от нацизма, както казват в Кремъл, ще зависи от волята на хората, които живеят на тях.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 15, 2022 13:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама