Ротарианци наградиха със статуетка „Бизнесът за Харманли“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 6, 2022 09:37

Ротарианци наградиха със статуетка „Бизнесът за Харманли“

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 1 - 14 юли 2022 г., брой 25/1003, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

От „Ротари България“ дадоха статуетка на Сдружение „Бизнесът за Харманли“. Тя бе връчена на официална церемония от дистрикт гуверньора Борислав Къдреков на председателя Катя Стоянова.
Сдружение „Бизнесът за Харманли“ е било номинирано от „Ротари Клуб Харманли“, заради приносът му и служба за просперитета на общностите на територията на Република България и в частност Община Харманли от създаването си през 2015 година до този момент.
„Наградата се връчва ежегодно, като носителите на статуетката не са ротарианци и имат безспорен принос в областта на своята дейност, постигнат чрез безкористна служба за просперитета на местната общност, проявявайки доброволчество, безкористност и висок морал, проявени в еднократно действие или в по-дълъг период“, написаха във Фейсбук страницата си „Ротари клуб Харманли.“
На официалната церемония присъстваха още членовете на „Ротари Клуб Харманли“, членовете на Сдружение „Бизнесът за Харманли“, паст дистрикт гуверньор Илиян Николов, приятели от други Ротари клубове и гости.

Официалното откриване на мултифункционалната спортна площадка в двора на ОУ „Иван Вазов“, Харманли се състоя на 22 юни. Лентата бе прерязана от Румен Русев президент, на „Ротари Клуб Харманли“ и директора на ОУ „Иван Вазов“, Светла Василева.
Ритуал по освещаване отслужи архиерейският наместник отец Живко Петров.
Общата стойност на проекта на „Ротари Клуб Харманли“ е 208 000 лв.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 6, 2022 09:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама